LINDA DE MOL stopt met Ik Hou Van Holland, ROB KEMPS is haar opvolger

0

Linda de Mol stopt voorlopig met de presentatie van haar kijkcijfersucces Ik Hou Van Holland. Ik Hou Van Holland gaat komend seizoen wel door, maar dan met Rob Kemps als presentator. Linda blijft wel Miljoenenjacht presenteren en werkt aan een nieuwe dramaserie.

Ik Hou Van Holland gaat komend seizoen door, maar dan met Rob Kemps als presentator. De teamcaptains van het programma blijven Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade. “Zij krijgen weer assistentie van wekelijks wisselende BN’ers en de altijd fanatieke publiektribunes”, aldus SBS 6.


Rob Kemps: “Een programma overnemen van Linda de Mol dat is toch een beetje alsof je Messi moet vervangen. Ik vind het daarom een enorme eer dat Linda het mij toevertrouwt en ik heb er mega veel zin in. Samen met Jeroen en Leo gaan we er en fantastisch seizoen van maken. Ik kan niet wachten.”

Volgens SBS 6 is het allemaal in goed overleg gegaan. “Nadat Linda de Mol begin dit jaar aangaf haar werkzaamheden voorlopig neer te willen leggen, heeft zij besloten om dit najaar alleen een nieuwe reeks van Miljoenenjacht te presenteren en daarnaast werkt zij aan een nieuwe serie. Daarom is in goed overleg besloten dat Rob Kemps de presentatie van Ik hou van Holland eenmalig van haar overneemt.”