LINDA DE MOL samen met ‘ex’ in Parijs: ‘Ik heb wat uit te zoeken met JEROEN’

0

Linda de Mol heeft bevestigd dat zij in Parijs is met haar ex-vriend Jeroen Rietbergen. “Ik ben niemand een verklaring schuldig: dit gaat namelijk over mijn privéleven. Het enige dat ik erover wil zeggen is dat ik na een jaar tot de conclusie gekomen ben dat ik iets uit te zoeken heb. En daar wil ik het bij laten.”

Linda zette na de onthullingen in Boos over grensoverschrijdend gedrag van haar Jeroen bij The Voice of Holland een punt achter de relatie. Meer dan een jaar zijn Linda en Jeroen nu samen gespot in de stad van de liefde. Linda de Mol (58) en Jeroen Rietbergen (51) zijn rond Valentijnsdag samen gezien op een terras in Parijs.  In Shownieuws werd zaterdagavond gesproken over een foto die ze hebben ontvangen van een oplettende kijker. De persoon spot Linda en Jeroen op de dag na Valentijnsdag in Parijs en maakt een foto van ze.


In een verklaring aan Shownieuws laat zegt Linda: “Ik ben niemand een verklaring schuldig: dit gaat namelijk over mijn privéleven. Het enige dat ik erover wil zeggen is dat ik na een jaar tot de conclusie gekomen ben dat ik iets uit te zoeken heb. En daar wil ik het bij laten.”

Hoewel juicekanalen eerder al suggereerden dat Linda en Jeroen elkaar nog zagen, heeft Linda in september daar over gezegd: “Voor iedereen in de media die er zo vreselijk druk mee is: nee, we zijn beslist niet weer bij elkaar. We praten af en toe. Met hulp van een therapeut, omdat er nogal wat gebeurd is. Ik hoop dat dat mag.”.


In haar de editorial in haar blad schreef ze in december vorig jaar terugblikkend op 2022 dat het mede vanwege de scheiding ’een kutjaar’ was. En dus begin ik 2023 met de best ingewikkelde zoektocht naar wat me weer gelukkig maakt.”