LINDA DE MOL huilt in eerste Miljoenjacht over ‘zware zomer’

0

(Beeld: RTL)

Linda de Mol heeft het bij de opnames van Miljoenenjacht niet droog kunnen houden. De presentatrice pinkte een traantje weg toen ze vertelde over haar ‘zware zomer. Linda staakte tijdelijk haar werkzaamheden nadat in januari bekend werd dat haar ex-partner Jeroen Rietbergen zich schuldig had gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag.


Een deelnemer van het koffertjesspel vertelde in de ochtendshow van Radio 2-dj Jan-Willem Roodbeen dat ze bij opnames stil stond bij haar afwezigheid. “Ze zei dat ze een heel zware zomer had gehad, maar dat ze aan haar fans heel veel steun had gehad. Ze heeft daarover echt haar dank uitgesproken’’, aldus deelnemer Matthijs.

Linda, zo vertelde Matthijs, kreeg een staande ovatie waarna ze een traantje moesr wegpinken. “Ze zei: ‘ik had me voorgenomen om niet te gaan huilen, maar ik hou het niet droog.’’’ Over de slachtoffers van het Voice-schandaal sprak Linda niet. “Ze hield het neutraal.”


Vraag is Linda’s uitspraken alleen voor de oren van het studiopubliek bestemd waren of ook aan de mensen thuis.

Miljoenenjacht mag met Linda terugkeren op de buis, Rob Kemps neemt tijdelijk Linda’s  SBS6-programma Ik hou van Holland over. Maar als het aan teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge keert Linda ook daar terug. Hij zegt tegen De Telegraaf ‘honderd procent’ zeker dat Linda ook hier ooit weer achter de desk zal staan: “Natuurlijk zie ik haar terugkeren.”

Van Koningsbrugge vindt het overigens ‘te gek’ dat Kemps de vervanger van De Mol is. “Hij doet het fantastisch. Het voelt nu als Ik hou van Brabant. Het is kneitergezellig en heel relaxed.”

Linda is vanaf 2 oktober ook te zien in de nieuwe komedieserie Five Live. Linda de Mol kruipt daarvoor in de huid van presentatrice Sara Bannink (55), Waldemar Torenstra speelt de rol van presentator Roderik van Zuylen (49).