LIL KLEINE ziet zoontje LIO (3) niet meer en betaalt ook geen alimentatie

0

Lil Kleine heeft al maanden zijn zoontje Lío (3) niet meer gezien. Sinds de vermeende mishandeling door Kleine van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes is Lio bij zijn moeder. Vaes ontvangt geen alimentatie van de rapper.

Jamie Vaes deed drie maanden geleden aangifte tegen Lil Kleine wegens mishandeling nadat een incident was gefilmd waarbij hij haar met haar hoofd tussen een autodeur klemde. Sinds die tijd spreken de twee elkaar niet meer. Vaes woont nu met haar kind in Spanje. “Het is goed geweest voor beide partijen om helemaal weg te gaan uit de niet zo gezonde situatie, aldus Vaes tegen RTL Boulevard.


Äl die maanden heeft papa Lil ook zoontje Lio niet meer gezien. “Lío is bij mij. Ik heb de volledige zorg op dit moment voor Lío. Ik hoop dat er in de toekomst wel verandering plaats gaat vinden. En zo niet, doe ik het zelf en doe ik het alleen. En dat gaat nu helemaal goed.”

Onduidelijk is of justitie heeft bepaald dat de rapper zijn kind (tijdelijk) niet mag zien of of dat de twee exen hier zelf voor gekozen hebben. Het Openbaar Ministerie heeft sinds april geen mededelingen meer over de zaak gedaan.


Vaes ontvangt ook geen alimentatie van de rapper voor zichzelf en Lio. “Dat werd weer een gevecht”, stelt ze. „Ik dacht: hou maar lekker, dan doe ik het wel alleen.”

Rapper Lil’ Kleine en socialite Jaimie Vaes deelden recent, oop de verjaardag van Lio die dire jaarwerd, onafhankelijk van elkaar leuke berichten op sociale media leuke berichten. ”Gefeliciteerd kleine grote man ❤️ you 4 ever”, aldus de rapper bij een foto op zijn Instagram. Jaimie liet die dag weten dat een speciale dag is. Ze deelt een foto in haar Instagram Stories en schrijft daarbij: ”Today is a very special day.”