‘Lil Kleine wil dure horloges die hij aan zoontje en ex Jaimie gaf terug’

0

Lil Kleine wil de dure horloges terug die die hij tijdens zijn relatie met Jaimie Vaes aan haar cadeau heeft gedaan. Ook de peperdure horloges die hij aan hun zoontje Lío blijken nu geen cadeautjes te zijn geweest.  Dus ook die wil Kleine terug!

In een vrijgegeven fragment uit realityserie ‘Jaimie in The Vaes Lane’ van discovery+.die vrijdagavond is te zien, praat Jaimie Vaes met vrienden Koen Pieter van Dijk en Estelle Cruijff over een e-mail die ze van haar advocaat Kim Beumer heeft ontvangen. De mail gaat over beslaglegging op enkele geschonken horloges, zegt de ex van de rapper. “Er wordt nu gezegd dat het nooit een cadeau is geweest”, aldus Vaes. “Ik zweer het je, er wordt nu gezegd dat het nooit een schenking is geweest.”


Jaimie steekt haar verbazing over de eis van haar ex niet onder stoelen of banken. “Je weet als hij wat gaf, dan moest dat vanuit elke hoek gefilmd worden want Jorik was zo goed voor zijn vrouw. En nu wordt in een e-mail zwart op wit gezegd dat dat gewoon niet waar is.”

De relatie tussen Vaes en rapper Lil Kleine strandde begin dit jaar nadat er beelden waren opgedoken waarop te zien is hoe de rapper het hoofd van zijn vriendin tussen de auto en de autodeur klemt. Vaes verbrak daarop de relatie. De rapper wordt inmiddels door  Openbaar Ministerie vervolgd van een poging tot zware mishandeling. Het onderzoek naar de zaak nog steeds loopt.