LIL KLEINE vraagt op extravagant huwelijksfeest, waar ook ex JAIMIE is, of hij liedje mag zingen (en dat mocht)

0

(Beeld: Instagram)

Lil Kleine mist het optreden. Op de driedaagse, extravagante, bruiloft van modeontwerpster Cilem Tunc (29) en oud-voetballer Vincent Van Trier (39) in Antwerpen vroeg hij zelfs of hij een liedje mocht zingen. Dat mocht van de bruidegom. Opvallend: ook de door Kleine mishandelde ex Jaimie Vaes was onder de bruiloftsgasten, maar niet op dezelfde dag.


De trouwpartij werd een exclusieve driedaagse met een hele stoet Bekende Vlamingen die daags voor de trouwerij incheckten in het vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary Antwerp en een dag na het avondfeest ook nog konden nakaarten in restaurant Le Pristine van Sergio Herman.

Het huwelijksfeest in Antwerpen van modeontwerpster Cilem Tunc en discotheekbaas Vincent Van Trier mocht wat kosten. Een half miljoen zelfs. Zo waren de champagneflessen bijvoorbeeld gepersonaliseerd voor de gelegenheid. Een van de opvallendste gasten, de in een zwart pak gestoken Lil’ Kleine, die zich binnenkort voor de rechter zal moeten verantwoorden voor het mishandelen van inmiddels ex Jaimie Vaes.


De aanwezigheid van Kleine zorgde nog voor een probleem voor het bruidspaar, want Cilem en Vincent zijn bevriend met zowel Lil’ Kleine als Jamie. Maar omdat die twee een contactverbod hebben, konden ze niet samen op het huwelijksfeest zijn. De oplossing? Lil’ Kleine mocht naar het grote feest afgelopen woensdag. Jaimie, een van de beste vriendinnen van de bruid, werd op dinsdag al uitgenodigd voor het pre weddingfeest in het hotel Botanic Sanctuary Antwerp.

Dat de rapper zou zingen, was niet gepland, vertelt bruidegom Van Trier in Het Nieuwsblad. “De sfeer zat er goed in, en hij vroeg me: Wat zouden de gasten ervan vinden als ik een liedje zou brengen? Ik zei hem: Er is maar één manier om dat te ontdekken.” De twee zijn al lang goed bevriend. “Zijn uitnodiging intrekken is nooit bij me opgekomen. Hij is op professioneel vlak al genoeg ge­canceld, en dat is begrijpelijk. Hij werkt hard aan zichzelf, dat is voor mij het belangrijkste.”