Lil’ Kleine tegen Jaimie: ‘Ik zal je nooit pijn doen’ (maar hij zal wel liever zijn tegen haar zijn…)

0

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes reageren in een videoboodschap uitgebreid op de verhalen over de vermeende mishandeling door Lil”Kleine van zijn vriendin in een hotel op Ibiza. Jaimie Vaes is naar eigen zeggen niet lichamelijk mishandeld op Ibiza. De artiest zal in het vervolg wel ‘liever’ voor haar zijn, benadrukt ze.

Op Instagram delen ze het verhaal in hun Stories, waarin ze op vakantie samen spreken over hun relatie…


“Lieve mensen, even een berichtje namens mij en Jor”, zegt Jaimie. “We denken dat dit nodig is, omdat wij de afgelopen tijd de ergste horrorverhalen en leugens hebben zien verspreiden. “Dit moet gewoon stoppen. We voelen ons de laatste week best wel verplicht om even rust te nemen en alles te laten bezinken, maar hoe rustiger we werden hoe meer verhalen er kwamen en dat is ontzettend pijnlijk om te lezen.”

“Wij zijn de liefste ouders voor Lío en wij zullen nooit, nooit iets doen om hem in een ongezonde of gevaarlijke situatie te zetten. Na het incident die avond – en dat willen we echt benadrukken – die avond is er geen fysiek geweld geweest. Natuurlijk, wij maken ruzie en die raken weleens verhit en wij snappen ook dat we een voorbeeldfunctie hebben. Dit mag absoluut niet een voorbeeld zijn dat ruzie maken oké is. Maar wat er nu wordt verspreid is ontzettend treurig en doet ons ontzettend veel pijn.”


Jorik, die Jaimie onderbreekt, zegt dan: “En wat ik wil zeggen, de moeder van mijn kind, de vrouw van wie ik hou, zal ik nooit oprecht pijn doen. Dat is niet mijn bedoeling. Als ik jou ooit pijn heb gedaan dan weet je dat dat niet mijn bedoeling is. Maar leugens die verspreid worden, dat is natuurlijk niet aan de orde.

Hij gaat wel iets liever zijn”, zegt Jaimie, voor Jorik haar vastgrijpt en een dikke kus geeft. “We hopen hiermee te vragen, alsjeblieft, laat het rusten.” Als Jorik zegt: “Bemoei je met wat anders”, zegt Jaimie: “Het is nu wel genoeg geweest. En dan hopen we gewoon, samen met ons gezin, hier ook weer sterker uit te komen.”

Ruim een week geleden was er het nieuws dat er een incident heeft plaatsgevonden tussen rapper Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes op Ibiza. Jaimie zou gewond de lobby van een hotel zijn ingerend, waarna de politie werd gebeld. De rapper werd gearresteerd en moest zich verantwoorden bij de rechter voor mishandeling van zijn verloofde. Twee dagen na het incident kwam hij vrij nadat de zaak is geseponeerd.