Na pochen met peperduur horloge: Lil’ Kleine onder schot gehouden en beroofd van kleinood in Rotterdam

0

Jorik Scholten (27), beter bekend als Lil’ Kleine, is in Rotterdam na het einde van de album-release party van producent en dj Jack Shirak (28) beroofd van zijn peperdure horloge in Rotterdam. Rond half twaalf verliet hij het feest en werd buiten opgewacht door drie personen en volgens een omstander met een pistool hard op zijn hoofd geslagen. Een van de daders rukte vervolgens zijn horloge van zijn pols.

Onder de genodigden op de party waren veel BN’ers aanwezig, waaronder Monica Geuze, Ronnie Flex en Bilal Wahib. Op één van de filmpjes van de party die op social media rondgaan is te zien hoe Lil’ Kleine en een andere rapjongen aan het opscheppen zijn met hun peperdure horloges. Lachend kijkt Lil’ Kleine de camera in, waarna hij zijn horloge voor de cameralens houdt.


De gealarmeerde politie arriveerde al snel met veel mankracht na de melding van de beroving, Lil’ Kleine zelf wachtte al die tijd buiten, met bebloed gezicht. Hoe het nu met de rapper gaat, is niet bekend.

De politie liet aan RTL Boulevard het volgende weten: ‘Gisteravond is er aan de Willemskade in Rotterdam een poging beroving geweest. De melding hiervan kwam rond 23.45 uur binnen. We onderzoeken of er nog iets is buitgemaakt bij de beroving. Dat staat nog niet vast, maar is ook niet uitgesloten.


Het was een gewelddadige en een gewapende poging overval. We hebben nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek daaromheen is in volle gang. We willen weten wat er precies is gebeurd. We horen getuigen die op dit moment bij ons in beeld zijn en lezen camerabeelden in de omgeving uit.