Lil’ KLeine en Jaimie in verklaring: ‘We houden erg veel van elkaar’ (en de geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar…)

0

Bizar… Zij deed aangifte van mishandeling, hij belandde twee nachten in een Spaanse cel, maar Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes zeggen nu in een verklaring ‘wij houden erg van elkaar’ en ook dat zij ‘echt geschokt’ door de verhalen die over hen in de media te lezen zijn. Dat Jaimie op het Spaanse eiland Ibiza zou zijn mishandeld door de rapper, waarop hij werd gearresteerd, kloppen volgens het stel niet.

Dat blijkt uit een verklaring die het management van Kleine namens de twee heeft gegeven. “De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd.” Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, biedt zijn excuses aan voor de commotie die is ontstaan. “Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen.”


Het stel vraagt de media om hen met rust te laten, “zodat wij de gebeurtenissen van de afgelopen dagen samen als gezin een plekje kunnen geven. Wij houden erg veel van elkaar”, luidt het tot besluit.

De 26-jarige rapper werd afgelopen weekend op Ibiza gearresteerd op verdenking van de mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes in de nacht van zaterdag op zondag. Ooggetuigen zouden haar gewond en bebloed in de lobby van hun hotel hebben gezien; haar kleding was gescheurd en de kamer vernield, melden de getuigen tegen onder meer De Telegraaf. Van liefde zou op dat moment dan ook even geen sprake zijn geweest.


Vaes zou daarop zelfs aangifte tegen Scholten hebben gedaan, waarna hij een nacht in de Spaanse cel moest doorbrengen en maandag voor rechter moest verschijnen. De lokale krant Periódico de Ibiza meldde gisteren dat de rapper na ondervraging door de rechtbank op Ibiza weer op vrije voeten was. Volgens Kleine’s advocaat Hoogervorst is de zaak geseponeerd vanwege “gebrek aan bewijs”. Dat zou betekenen dat Jorik Scholten, de echte naam van de rapper, het land mag verlaten. Justitie in Spanje heeft overigens het sepot nog niet bekendgemaakt.

Vreemd is dat wanneer er niets schokkends op Ibiza zou zij voorgevallen, zoals het stel beweert, Lil’ Kleine in de verklaring zegt dat “bepaalde dingen anders moeten”, waar hij tevens zijn verantwoordelijkheid voor zal nemen.

Koen Kardashian, een van de beste vrienden van Jaimie Vaes heeft inmiddels ook gereageerd op de vermeende mishandeling en daarop volgend dat veel mensen vinden dat Jaimie moet breken met de rapper met de losse handjes. “Het is makkelijk om vanaf de buitenwereld te oordelen. Het is makkelijk om te zeggen: ga weg en kies voor jezelf. Maar niemand kent de waarheid en de pijn waar zij in zit”, schrijft hij. “Laten we niet vergeten dat uiteindelijk alleen zij weet wat de waarheid is.”