Lijkt precies op haar moeder…. Foto feestende PRINSES ALEXIA valt in de smaak bij Nederland

0

De foto van een feestende prinses Alexia op haar school in Wales valt in de smaak in ons land! Het is een foto die honderden mensen doet reageren. En bijna zonder uitzondering zijn die reacties positief. Nederland vindt het duidelijk leuk dat prinses Alexia in Wales het leven van een normale tiener lijkt te leiden.

Op het Atlantic College in Wales zitten 350 leerlingen van over de hele wereld. Koning Willem-Alexander zat er tijdens zijn middelbare schoolopleiding en recent haalde ook kroonprinses Elisabeth van België er haar diploma. De Spaanse prinses Leonor zit momenteel, net als Alexia, op het Atlantic College. De twee prinsessen kunnen het goed met elkaar vinden, maar Leonor behoorde niet tot het vriendinnengroepje waar Alexia mee op stap ging.


En dat op stap gaan ging in vol ornaat. Alle meiden vol in make-up en gekleed naar de eisen van deze tijd. het vriendinnengroepje, allemaal getagd in de Instagram-foto, bestaat uit Juliette Albada, Joan Bessem, Ružica Vučković, Victoria Viaz en Xanthe Hudson. Wie de foto op Instagram heeft geplaatst is onduidelijk. De profielen van de meiden zijn namelijk allemaal afgeschermd.

Hieronder zit u een klein aantal van de reacties op de foto van de feestende Alexia. Een van de reageerders meent dat Alexia precies op haar moeder lijkt, waarschijnlijk refererend aan het feit dat onze huidige koningin voordat zij Willem-Alexander ontmoette ‘feestbeest’ werd genoemd in Argentinië. Dat was ook te zien  ineen video  die toen uitlekte.


ZIE OOK: Dit is prinses Alexia met haar vriendinnen (ze vermaakt zich goed op school in Wales)