Liefde! Femke Louise ruilt rapper in voor voetballer

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Famke Louise heeft nieuw geluk gevonden bij oud-voetballer Denzel Slager (27). Mede door Famke’s veelbesproken tv-optreden bij EVa Jinek strandde afgelopen oktober haar relatie met de Australische rapper Tré Samuels.

Na de breuk zei Tré Samuels tegen Shownieuws: “De problemen begonnen toen ze dat bericht over corona (#ikdoenietmeermee, red.) online zette. Ze werd ervoor gevraagd door Bizzey. Het ging waarschijnlijk vooral om de views, en daar heb ik geen respect voor.”


Maar inmiddels is de 22-jarige zangeres tot over haar oren verliefd op de vijf jaar oudere oud-profvoetballer Denzel Slager met wie romantische feestdagen beleefde. Famke deelde op haar Instagram-pagina een foto van Denzel in haar versierde woonkamer mét jacuzzi in het midden. Wat later plaatste het ‘Love Island’-gezicht in z’n Stories een kiekje van dezelfde living en het hondje van de Nederlandse zangeres. Denzel en Famke brachten tweede kerstdag samen door met influencer Vonneke Bonneke en haar vriend. Die schreef op Instagram dat ze op ‘double date’ was, wat de romance tussen Denzel en Famke alleen maar lijkt te bevestigen.

Famke’s nieuwe vlam Denzel speelde van 2012 tot 2016 begon in de Eredivisie bij RKC Waalwijk en eindigde in Los Angeles bij LA Galaxy II. Denzel is inmiddels beter bekend als de winnaar van het eerste siezoen van datingprogramma Love Island. Hij wist het eerste seizoen van het populaire dating programma in 2019 zelfs te winnen.


 

 

Share.