Pagina titel ...
zondag, januari 26
Leven als een ‘Godfather’? Dan huurt u toch Andy Garcia’s huis voor $ 30.000 per maand

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Wonen als ‘Godfather’Andy Garcia? Dat kan als u er $ 30.000 per maand voor over heeft…


Anday Garcia, het meest bekend van zijn rol als Vincent Mancini in ‘The Godfather Part III, maar ook door zijn (hoofd)rollen in ‘The Untouchables’, ‘When a Man Loves a Woman’ en Ocean’s 12 en 13, verhuurt zijn bijna duizend vierkante meter tellende landgoed in Key Biscayne, Florida. Het pand wordt beschreven als het ‘charmant met vleugje Cuba’.

(Lees verder na de advertentie)

 

Het 4 slaap en 5.5-badkamers tellende huis beschikt over een eigen aanlegsteiger, een zwembad en een grote woonkamers met uitzicht op de lagune. Er is een gastronomische keuken en een extra grote patio. Garcia wil niet dat u uw hond of kat meeneemt, want huisdieren zijn verboden.

Garcia werd geboren in Cuba, maar zijn familie vluchtte nadat Fidel Castro op het eiland aan de macht kwam. Hij groeide op in Miami. De acteur en zijn vrouw Marivi kochten het huis dat nu in de verhuur is in 1991.

Garcia is binnenkort, samen met Sharon Stone, te zien in de film ‘What About Love’.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK