Leuk voor ex Gertruda…. DIRK KUIJT in het geheim getrouwd met liefde van zijn leven

0

Dirk Kuyt is zaterdag in Noordwijk in het geheim getrouwd met liefde van zijn leven. De 43-jarige voetbalanalist noemt Kate de liefde van zijn leven. “Het was een super mooie en speciale dag en zijn super gelukkig!” Eerder had Dirk 22 jaar een relatie met Gertrude met wie hij vier kinderen kreeg.

Dirk is samen met Kate Ruinemans in het huwelijksbootje gestapt. De twee tortelduifjes hebben elkaar het ja-woord gegeven in Huis ter Duin. Aan RTL Boulevard laat hij weten: ‘Het klopt inderdaad dat we gisteren in de luwte zijn getrouwd. Het was een super mooie en speciale dag en zijn super gelukkig!’ Het stel laat weten geen behoefte te hebben om in details te treden in de media en laten het daarom bij deze reactie.


(lees verder onder de foto)

Dirk en Gertrude (Beeld: Frans van Zijst)


Eerder was Dirk 17 jaar getrouwd met Gertrude. Na een relatie van 22 jaar was daar plotseling Kate en besluit hij in 2020 te scheiden van zijn vrouw. Samen hebben zij vier kinderen.

Recent schreven Juicechannels dat Dirk met verschillende dames contact had, en Kate daar achter gekomen zou zijn. Dirk ontkende en vertelde Story de geruchten ook gehoord te hebben, maar dat er niets van klopt. “We zijn nog steeds supergelukkig samen. We vliegen vandaag zelfs met z’n tweeën naar het buitenland, waar we samen een klus hebben.”

Kuijt, die onder meer speelde bij Feyenoord en Liverpool, beëindigde zijn carrière als voetballer in 2018. Hij was in 2022 trainer van ADO Den Haag.  Kuijt kan mogelijk als hoofdtrainer aan de slag bij Apollon Limassol op Cyprus. De Katwijker is volgens Voetbal International in beeld om daar voor de groep te staan. Roy Makaay zou als rechterhand van Kuijt gaan fungeren.