LEUK VAKANTIEHUISJE! BINNENKIJKEN in het DUURSTE HUIS van SPANJE (kost 80 miljoen en staat aan zee in rijkenenclave Marbella)

0
U zoekt nog een leuk vakantiehuisje in Spanje? Misschien is dit iets. De locatie, in het hart van Marbella’s Golden Mile, is in ieder geval goed. Verschillende zwembaden en een echte waterval in de tuin is ook niet verkeerd. Alleen de prijs kan misschien een beletsel zijn, want de huidige eigenaar wil er graag TACHTIG MILJOEN euro voor hebben. Eerst maar even (binnen)kijken?

Het paleis in kwestie ligt in de wijk Carolina-GuadalpĂ­n, direct aan het strand van rijkenenclave en staat op een grondstuk van 8.350 m2. Daarop staat niet een, maar vier woningen. Het imposante hoofdhuis een oppervlakte heeft van 3.458 m2. Die woning heeft 12 slaapkamers en 12 badkamers.


Bij de hoofdingang van het complex een grote stenen, stenen, fontein. Genieten van de meer dan 300 dagen schijnende zon in Marbella kan op meerdere terrassen. Natuurlijk is er ook een verwarmd zwembad. In dit geval ook nog eens met uitzicht op de zee. Om te socializen is er ook bar.

Het hoofdhuis heeft een spectaculaire hal met een enorme, stenen, trap. Op de begane grond o.a. . twee kantoren, de keuken, de woonkamer en een tv-kamer. De grote slaapkamer en suite is royaltywaardig. Van de overige drie huizen op het terrein is er voor de gasten.


GEINTERESSEERD? KLIK