Martien Meiland: ‘Ja, Leroy is nieuwe liefde Maxime en het is echt een onwijs leuke jongen’

0


Vader Martien Meiland bevestigt dat cameraman Leroy de nieuwe liefde is van zijn dochter Maxime. En hij is dolblij! “Het is echt een onwijs leuke jongen. Buiten dat hij er goed uitziet is hij zo aardig en gezellig. Hij past helemaal in onze family.”

Tegen RTL Boulevard zegt Martien ook dat zijn dochter Maxime en Leroy elkaar kennen van de opnamen op Chateau Meiland. Zo was hij deze zomer daar om de leader van het programma op te nemen. “De eerste avond zaten we na afloop te wijnen en toen zei hij tegen Erica: ‘Het is net alsof ik in een warm bad kom bij deze familie.’ Nou dat is natuurlijk leuk om te horen, zo snel eigenlijk al.”


Martien is maar wat blij voor zijn dochter. “Ik vind het zó leuk voor haar. Het is haar eerste echte vriendje. Nog een schoonzoon erbij. Het klikte”, aldus Martien. “Je zag het ontstaan tijdens de draaidagen.”

Op Instagram deelde de jarige Martien gisteren al een familiefoto, inclusief Erica, Maxime, Montana, Clair, Dirk én… nog een man! Die man is dus Leroy. “Happy fam!❤️”, schrijft Maxime bij het vrolijke plaatje, die de foto ook op háár social media deelt.


Door de foto dachten veel volgers al dat ze een nieuwe vriend heeft: “Omg heb jij een lekker stukje vlees binnen gehengeld?”,”Proficiat met je nieuwe vriend Maxime❤️❤️❤️”en “Gefeliciteerd met je paps… en als het je vriend is … superleuke vent zo te zien… veel geluk met hem…!” wordt er onder andere gereageerd.

Op Instagram liket Maxime al een tijdje veel van Leroy’s foto’s.

Afgelopen maart zei Maxime vanuit Frankrijk nog niet te weten of ze open stond voor een nieuwe liefde. “Misschien dat dat in Nederland gaat veranderen. Misschien als ik een heel leuke boer zie. Enig. Want ik merk wel dat ik niet op Franse mannen val.” Ze weet waar ze wél van houdt: “Blond, blauwe ogen. Lekker Hollands.” Bovendien zou ze een man willen die wat ouder is dan zij, omdat ze al een dochter heeft. “Iemand moet wel dat ouderschap leuk vinden en aankunnen.”

Claire’s vader is niet in the picture, waardoor Maxime een alleenstaande ouder is. “Daar heb ik eigenlijk niet voor gekozen”, vertelt ze. Haar dochter kwam namelijk als een verrassing. “Het is wat het is en je moet er het beste van maken. Het is ook moeder natuur, dus alles gaat eigenlijk vanzelf. Ik heb heel lieve ouders die helpen. Dus het gaat eigenlijk allemaal wel goed.”