LEONTINE over beschuldigingen aan adres ex-man MARCO: ‘Dat komt goed’

0

Leontine Ruiters vindt dat ex-man Marco Borsato ‘ontzettend zijn best’ om zijn leven weer op te pakken nadat hij was beschuldigd van seksueel wangedrag. “Hoewel dat natuurlijk moeilijk is omdat er nog niet echt een einde is aan wat er speelt”, zegt Ruiters voor de camera van RTL Boulevard. In de afloop van de zaak, die nog wordt onderzocht door het Openbaar Ministerie, heeft Ruiters ‘eerlijk gezegd alle vertrouwen’, zegt ze. “Dus dat komt goed.”

Leontine was tot hun scheiding in 2020 22 jaar getrouwd met Borsato. Ze hebben samen drie kinderen: zoon Luca, zoon Senna en dochter Jada. Leontine vertelt dat het met de kinderen van de zanger en haar gaat het goed. “We zijn als gezin, wel in een andere vorm, nog steeds sterk”, aldus Ruiters. “Dus daar ben ik heel dankbaar voor en blij mee.”


Ruiters heeft inmiddels zelf een nieuwe liefde: de ondernemer en miljonair John Huiberts. Leontine zegt het “heel leuk” samen met haar nieuwe vriend te hebben. “Ja, ik ben wel verliefd”, sprak Ruiters lachend voor de camera van Boulevard. “Het bestaat nog, ook op je 54e.”

Ruiters wilde verder niet veel kwijt over haar relatie, en wilde al helemaal geen dubbelinterview doen. “Laat ik het erbij houden dat het heel fijn is, en heel goed voelt en dat we het heel leuk hebben samen.”


“Ik heb heel veel leuke reacties gehad”, zei Huiberts eerder over het nieuws dat ze aan het daten zijn. Hij is niet gewend dat een relatie zoveel aandacht krijgt. “Er komt best veel op me af.”