Leontine neemt officieel afscheid van de naam Borsato (weer als Ruiters door het leven)

0

Leontine is officieel geen Borsato meer. De ex-vrouw van Marco Borsato gaat vanaf nu verder door het leven onder haar meisjesnaam Ruiters. Daarmee lijkt een verzoening tussen Leontine en Marco verder weg dan ooit.

De presentatrice wilde na haar breuk met Marco Borsato graag weer haar meisjesnaam Ruiters terug. Dit zou weer zijn gelukt maakt de familie bekend op het Instagramaccount van hun hondje Obi. In een Q&A wordt aan het gezin gevraagd: “Waarom heet Obi Ruiters, terwijl jullie allemaal Borsato heten?” “Goede vraag”, reageert de beheerder van het account, waarschijnlijk Leontine zelf of haar dochter Jada. “Mama Leontine heet officieel nu weer Leontine Ruiters.”


“Bella en Shaggy heetten/heten al Borsato, dus we vonden het mooi om de Ruiters-naam ook weer in de familie te houden/brengen. (Het is nota bene de hond bij/van mama en niet bij papa, dus eigenlijk heel logisch). Daarnaast vinden we Obi Ruiters ook simpelweg gewoon mooier klinken dan Obi Borsato.”

Op Instagram heet Leontine echter wel nog gewoon Borsato. Waarom is dat dan? is ook een vraag. “Mama heet op Instagram nog geen Ruiters inderdaad. Dat komt omdat mama eigenlijk haar gebruikersnaam naar Leontine wil veranderen, maar die naam al bezet is door een account die niet meer wordt gebruikt, dus zijn we aan het kijken of we de rechten van de naam kunnen opvragen.”


Begin deze maand verwelkomden Leontine hondje Obi. Op Instagram laat Leontine weten ‘compleet verliefd’ te zijn op de puppy. “Het gaat geweldig, Obi slaapt de hele nacht door in haar bench en is overdag vooral lief , heel ondeugend en op avontuur 😂…… En ook Bella begint al aardig te wennen aan ons nieuwe gezinslid. Kortom; Ik ben compleet verliefd 🥰”

De pup heet Obi, en kreeg al als achternaam Ruiters, de meisjesnaam van Leontine.