LEONTINE BORSATO: Dit is haar nieuwe lover (hij heet John en is multimiljonair)

0

Dit is de nieuwe man in het leven van Leontine Ruiters! Zijn naam? John Huiberts. Huiberts: “Het is heel fijn en leuk.”

De twee hebben elkaar leren kennen via gemeenschappelijke vrienden, zegt John Huiberts in het Brabants Dagblad. “We zijn elkaar aan het ontdekken en dat is heel fijn en leuk.” Verder wil de multimiljonair er niet veel over kwijt. Of Leontine en John al officieel een stel zijn, willen ze ‘liever nog even voor zichzelf houden’. Ook Leontines management laat weten dat de twee het gezellig hebben, maar ook dat ‘de relatie nog pril is’.


Huiberts werd in 2018 uitgeroepen tot EY Entrepreneur Of The Year vanwege zijn werk als oprichter van uv-lakkenmaker IGM Resins en is, net als Leontine’s ex Marco, multimiljonair.

Het is Yvonne Coldeweijer die als eerste kwam met de naam van de nieuwe liefde van Leontine Ruiters, ex van Marco Borsato. “Whahah ik heb een kei dikke vette leuke scoop”, laat ze weten op haar juicekanaal.


Coldeweijer vervolgt met: “Heb zo lang gespeurd op deze scoop. Hoorde al een paar weken geleden dat ze een nieuwe vriend had, maar was er nog niet achter om wie het ging. En nu is er eindelijk een spion die me kon vertellen dat Leo samen met deze John op het feest van een vriendin van John was die 50 werd. Leuk detail: er werd van tevoren wel gevraagd om GEEN Marco Borsato te draaien. Ahahahaha ik ga stuk.”

Huiberts IGM Resins is wereldwijd ontwikkelaar, producent en leverancier van grondstoffen voor inkten, coatings en lijmen die drogen en uitharden onder belichting van UV-licht. John Huiberts bouwde zonder chemische achtergrond het bedrijf op en won zelfs in 2018 de titel EY Entrepreneur Of The Year.