Lees zijn dagboek! Jeroen Kijk in de Vegte is ‘de mol’, Nicky de Jager winnaar

0

Jeroen Kijk in de Vegte was dit jaar de mol (Beeld: Avro/Tros)

De winnaar van de extra reeks van Wie is de mol? is Nikke de Jager! Nikkie ontmaskerde Jeroen Kijk in de Vegte als mol en versloeg daarmee Tygo Gernandt.


Jeroen Kijk in de Vegte, Van de ochtendshow op NPO Radio 2, was dit seizoen ‘de mol’ in het tv-programma Wie is de Mol?. Hij behoorde samen met acteur Tygo Gernandt en YouTube-bekendheid Nikkie de Jager tot de laatste drie deelnemers. De Jager heeft dit seizoen gewonnen en krijgt daarmee de inhoud van de pot, ruim 12.000 euro. Dat geld gaat naar KWF Kankerbestrijding, zo vertelde De Jager in het programma.

“Het is coming out all over again”, zei Kijk in de Vegte na afloop. “Ik zit er nu nog een beetje in. Het is wel lekker dat het klaar is en dat je gewoon kan zeggen wat er gebeurd is.”


Op de vraag wat hij vond van al het liegen tegen zijn medekandidaten, zie Kijk in de Vegte: “Dat vond ik eigenlijk wel heel leuk. Het is een heel leuk spel. Ook om elke keer te denken: wat heb ik gezegd, wie weet wat, wie weet wat niet, hoe kan ik mensen sturen? En dat is tot de dag van gisteren doorgegaan.”

Als ik hier alles zou delen dat ik zou kunnen vertellen over dit bizar mooie avontuur, over mijn Molschap, over die zalige groep mensen, over dat prachtige Toscane… Dan weet ik zeker dat ik door de baas van het internet teruggefloten zou worden, wegens het gebruik van te veel MB’s.

LEES HET DAGBOEK VAN JEROEN HIER VERDER