Law & Order-detective Christopher Meloni neemt klein verlies bij verkoop ‘miskoop’

0
Law & Order-detective Christopher Meloni neemt klein verlies bij verkoop ‘miskoop’

Misdaad mag niet lonen, detective spelen in een misdaadserie wel zo weet Christopher Maloni uit eigen ervaring.
Voormalig tv-detective Christopher Meloni, rechercheur Elliot Stabler in de politieserie Law & Order, heeft nog net voor het eind van 2014 zijn huis in New Canaan, Connecticut, weten te verkopen. Hij kreeg $ 4.300.000 voor het vijf-slaapkamer tellende koloniale optrekje, dat hij en vrouw Doris beschouwden als een miskoop.

Meloni en zijn vrouw Doris kochten het huis in augustus 2012 voor $ 4.400.00, maar beslisten al snel dat het een miskoop was. Nog geen half jaar later stond het alweer te koop voor $ 4.800.000. De daarop volgende achttien maanden haalden de Meloni’s het landhuis een paar keer van de markt, om het vervolgens weer in de verkoop te doen. Het stond zelfs even te huur voor $ 20.000 dollar per maand. Maar een koper of huurde meldde zich niet.


Maar vlak voor afgelopen Kerst was het dan toch raak. Er diende zich een koper aan die bereid bleek te zijn $ 4.300.000 neer te tellen voor het bijna 800 vierkante meter leefruimte tellende huis dat staat op een stuk grond van 40.000 vierkante meter. Meloni hapte toe en nam het verlies van 100.000 dollar.

De verkoop kwam ook op een goed moment, want Meloni en zijn vrouw waren net verhuisd naar hun nieuwe optrekje aan de voet van de heuvels van Hollywood dat zij kochten voor $ 5.250.000. Aan dat huis kleeft het verhaal dat het behekst zou zijn en er spoken rondwaren. Reden voor een aantal voormalige eigenaren het huis van de hand te doen.


Beschreven als “East Coast Traditionele”, beschikt het nieuwe huis van de Maloni’s over 5 slaapkamers en 5,5 badkamers, waaronder een woonkamer, eetkamer, luxe keuken en een grote achtertuin met groot zwembad.