Laatste ex Harry Mens(75), Chanel (40), opgepakt wegens handel in drugs die zij verkocht als lustopwekkend middel

0

(Beeld: RTL)

Chanel Lohuis, de ex van Harry Mens met wie hij eind juni brak, is door de politie opgepakt wegens handel in drugs. Ze verkocht de drug 3-MMC in haar webshop als lustopwekkend middel.


In Tim Hofmans BOOS vertelt een gedupeerde, die anoniem wil blijven, dat hij op zoek was naar een lustopwekkend middel. Dat vond hij op Eronature, de webshop van Chanel. Chanel prees het middel onder de naam ‘Spanish lust’. Na inname van het middel ging het al snel mis. “Het begon dat mijn beeld wazig werd. Daarna merkte ik dat ik best wel op mijn wangen begon te kauwen. Ik werd ook misselijk, ook over mijn nek gegaan daarna. Ik heb denk ik tot acht uur ’s ochtends op de bank gezeten, helemaal aan het trippen eigenlijk.”

De man keerde terug naar de website: “En toen zag ik direct bovenaan een review die was twee dagen daarvoor geplaatst met ‘het is 3-MMC, kijk uit’. Toen schrok ik al een beetje. Toen dacht ik al klotezooi.” Hij stuurde Chanel een berichtje waarin hij aankondigde te gaan laten testen op 3-MMC. “Toen belde ze mij, heel lacherig eigenlijk, van: ‘Dan heb je te veel genomen’. Een beetje minachtend ook. Toen wees ik haar ook op die review en twee minuten later was die review weg.”


Tim Hofman confronteert Chanel in BOOS met het verhaal van de man. Als Tim zegt dat er 3-MMC in de Spanish Lust zit, loopt Chanel weg. De gedupeerde zegt dat hij aangifte gaat doen. “Van Chanel hebben we niets meer gehoord”, sluit Tim de uitzending af. “Maar wel van de politie, want de aangifte van onze gedupeerde, de uitslagen van de VU en ons onderzoek, was aanleiding om de zaak op te pakken.” Kort voor de BOOS-uitzending kreeg Tim bericht van de politie dat er op 30 augustus twee verdachten zijn aangehouden.

Afgelopen april vertelde Harry Mens dat hij een relatie had met de 35 jaar jongere Chanel. Eén van de grootste pluspunten in de relatie was volgens Harry het feit dat Chanel een succesvolle zakenvrouw is die onafhankelijk in het leven staat en hem alleen maar nodig had vanwege zijn liefde voor haar. Maar eind juni was het liefdessprookje over en uit. “Mijn relatie is alweer voorbij. Verder wil ik er niets over kwijt.”