Laat RTL duo uitchecken? ‘Rogier gedraagt zich als losgeslagen vrijgezel’

0

Het programma dat Frank Jansen en Rogier Smits voor RTL maken mag dan Frank en Rogier checken in, het is niet onbestaanbaar dat RTL-baas Peter van der Vorst het duo voorgoed bij zijn zender uit laat checken nu Rogier, na de scheiding van Frank, als een losgeslagen vrijgezel opereert.

Het wankelende huwelijk van Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) lijkt inmiddels definitief voorbij. Volgens Frank is er te veel gebeurd. Komt nog bij dat, volgens Frank, Rogier zich nu als een losgeslagen vrijgezel gedraagt. In Story vertelt Frank deze week hoe hij denkt over de pikante filmpjes die Rogier op social media plaatst, maar ook hoe hij op zakelijk gebied naar hun toekomst kijkt. ‘Volgende week hebben we een gesprek bij RTL.’


Volgens het weekblad heeft het heeft er alle schijn van dat Rogier Smit en Frank Jansen steeds meer hun eigen weg gaan en in hun privéleven niets met elkaar te maken willen hebben. Waar Frank voor de luwte kiest na hun in de media uitgevochten huwelijksproblemen, lijkt Rogier te kiezen voor een leven in de schijnwerpers.

Rogier heeft inmiddels veel contact met de Haagse zanger Jeffrey Lake, de ex van realityster Samantha de Jong, en plaatst op social media veelvuldig filmpjes, waarbij hij de hashtag make me a star zet. Toevalligerwijs heeft hij op Instagram ook een account onder die naam. In een van die filmpjes was te zien hoe hij zich op sexy wijze ontdeed van zijn laarzen en het leek erop alsof hij zou gaan strippen.


Frank weet inmiddels niet meer hoe de toekomst er voor hem en Rogier gaat uitzien. ‘We kunnen niet in de toekomst kijken. Op dit moment leven we allebei ons eigen leven. Privé gezien dan, want zakelijk blijven we nog wel aan elkaar verbonden. Deze week hebben we een afspraak bij RTL4 om te praten over de programma’s die we kunnen gaan maken.’

Peter van der Vorst zou het tweetal al afgelopen december hebben laten weten dat het nog lang niet zeker is dat er een vervolg komt op hun programma Frank & Rogier Checken In. Van der Vorst maakte er geen geheim van dat hij geïrriteerd is over al het gedoe en is ook van mening dat door het gekibbel en het geruzie hun geloofwaardigheid in het geding is gekomen.

 

Share.