Kost Hollywood-succes HALINA REIJN haar relatie met liefde Daniel?

0

(Beeld: Singel Uitgeverij)

Kost haar Hollywood-succes HALINA REIJN (46) haar relatie met Daniel de Ridder (38)? Een ding is zeker: Halina’s vertrek naar de Verenigde Staten heeft zeker voor relatiespanningen gezorgd.


Halina Reijn kon jarenlang de juiste man niet vinden, maar die diende zich uiteindelijk aan in de persoon van Daniel de Ridder, maar toen kwam die regieklus en corona. Het maakt dat Halina Reijn inmiddels al anderhalf jaar in New York vertoeft. Vanwege het coronareisverbod kon haar Daniel lang niet zien. ‘In het begin vond ik het verschrikkelijk hier en ik facetimede hem ongeveer 24 uur per dag. Hij vond het ook lastig en had zoiets van: waar gaat dit naartoe,’ vertelt Halina in Grazia.

Halina’s vertrek naar New York zorgde dan ook voor relatiespanningen. ‘We hebben moeilijke tijden gehad, maar zijn daar toch weer doorheen gekomen,’ vertelt ze in het weekblad. ‘Ik voel wel dat ik druk op ons leg, en hij kan natuurlijk ook niet zomaar in New York komen wonen. Maar Daniel snapt heel goed dat ik hiervoor wil gaan en is daarnaast ook heel trots.’


In Flair vertelde Halina al dat het door hun beider temperament wel behoorlijk kan knetteren. ‘Maar een grap op het juiste moment haalt altijd weer de angel eruit.’ Ze zei ook dat ze het, doordat ze haar vader jong verloor, als halfwees moeilijk vindt een stevige relatiebasis te leggen. Daniel, die vóór Halina na zeven jaar was verlaten door actrice Tatum Dagelet, vertelde in Het Parool met bindingsangst te worstelen vanwege de scheiding van zijn ouders. Tóch zijn Halina en Daniel voor elkaar gegaan. Zonder samen te wonen, omdat ze waarde hechten aan een eigen plek.