KONINKLIJK VOORBEELD – Prins Bernhard: alleen fotograaf moet op 1.5 afstand

0

Anderhalve meter afstand? Het aantal coronabesmettingen lopen niet alleen in ons land op, maar ook in Spanje waar prins Bernhard verblijft. Maar dat is blijkbaar nog niet doorgedrongen tot de zoon van Pieter en Margriet getuige het vrolijke plaatje dat hij via zijn Instagram de wereld in stuurde….

Prins Bernhard vermaakt zich prima op Ibiza. De sportliefhebber, en mede-eigenaar van Circuit Zandvoort, heeft daar gisteren met een kart lekker over het een circuit gescheurd met onder anderen zanger Simon Keizer was de prins gaan karten. “Summer sports”, schreef Bernhard bij een paar foto’s van hun uitje.


Op de vraag van autocoureur Tom Coronel wie er heeft gewonnen, antwoordt Bernhard dat zijn zoon Samuel van Vollenhoven (16) beide heren twee keer eruit gereden heeft.

De prins en de Volendammer kennen elkaar al jaren. Simon is een van de ambassadeurs van Lymph & Co, de stichting van Bernhard.


Journalisten Michiel Couzy en Maarten van Dun zijn overigens bezig een boek te schrijven over prins Bernhard jr. De neef van de koning bezit privé en met zijn bv’s 349 adressen in Amsterdam en is inmiddels uitgegroeid tot het nationale symbool van de overspannen vastgoedmarkt.

Het boek, met als werktitel Prins Bernhard jr. De zakenprins, wordt uitgegeven door De Bezige Bij en verschijnt in het voorjaar van 2021.