Ex-vrouw Patrick Kluivert, Angela, treft schikking met justitie in witwaszaak van Porsche, Rolex-horloge, vakantiebungalow en boot

0


Angela van H., de ex van Patrick Kluivert, heeft een schikking getroffen met het Openbaar Ministerie. Ze wordt verdacht van het witwassen van o.a. een Porsche, een Rolex-horloge, een vakantiebungalow en een boot.

Het Openbaar Ministerie wilde na een veroordeling voor witwassen haar crimineel verkregen vermogen afpakken. Angela van H. werd in 2017 al in hoger beroep veroordeeld tot zeven maanden cel, waarvan drie voorwaardelijk, omdat ze als partner van de Amsterdamse beroepscrimineel Danny K. profiteerde van zijn criminele verdiensten.


Danny K. zelf werd in 2017 in hoger beroep veroordeeld tot 4,5 jaar cel vanwege onder andere gewoonte-witwassen en het leidinggeven aan een criminele organisatie die zich bezighield met witwassen, afpersing, bedreigingen en zware mishandeling.

In 2000 stapte de blonde Angela in het huwelijksbootje met Patrick Kluivert. Het stel kreeg samen drie kinderen: Quincy, Ruben en Justin, die tegenwoordig bij RB Leipzig speelt. Patrick en Angela zijn inmiddels alweer jaren gescheiden. Patrick is in 2008 hertrouwd met Rosanna Lima.


Share.