Kitty hoort in Big Brother-huis dat vader overleden is en besluit te blijven (hoopt begrafenis via livestream te volgen)

0

Big Brother-deelneemster Kitty heeft vandaag in het Big Brother-huis te horen gekregen dat haar vader is overleden. Desondanks vertelde ze haar medebewoners in het huis te blijven. Ze hoopt de begrafenis via een livestream te kunnen volgen.

“Ik wist dat dat kon gebeuren en ik heb heel bewust afscheid van hem genomen. En ik wil ook dat jullie even goed luisteren zodat jullie mij niet veroordelen om mijn keuze”, aldus Kitty in tranen, tekent de site BigBrotherNederland.nl op die het programma op de voet volgt. “Mijn vader is al een tijd ziek, ik had gewild dat hij een halfjaar geleden al overleden was…”


Omdat ze wist dat haar vader elk moment zou kunnen komen te overlijden, heeft ze daarom ook besloten dat ze gewoon in het Big Brother-huis blijft. “Toen kwam de inschrijving voor dit en mijn vader werd half november opgenomen. En toen dacht ik van ohh, dit is een droom voor mij. Ik heb niet zo’n heel leuk leven achter de rug en dit was het eerste leuke voor mijzelf. Ik heb getwijfeld en mijn moeder zei dat ik door moest zetten. Dit betekend niet dat ik niet naar huis ga, dit heb ik allemaal van te voren besproken en doorgenomen. Ik heb voor ik hier heen kwam een tekst geschreven.”

“Ik heb van Big Brother gehoord en dit mag ik eigenlijk niet vertellen, dat ik mag bellen als dit zou gebeuren. Dus dat ga ik zo sowieso doen. Door corona is het allemaal lastig en ik hoop dat ik de livestream van de begrafenis bij kan komen. Weet je, als een begrafenis erop zit gaat iedereen zijn leven verder en ik zit weer alleen thuis. Daarom heb ik dit met mijn moeder besproken, die staat 1000% achter mij.”


Wel hoopt ze de begrafenis via een livestream te kunnen volgen. Kitty mag van de productie naar huis bellen en dat gaat ze dan ook doen.