KINDEREN breken met vader MATTHIJS VAN NIEUWKERK na zijn vreemdgaan met MARTHA

0

De twee volwassen kinderen van Mathhijs van Nieuwkerk, Jet en Kees, zouden met hun vader gebroken hebben omdat hij al tijdens zijn huwelijk met hun moeder Karen zou zijn vreemdgegaan met journaliste Martha Riensma. De inmiddels van Karen gescheiden Matthijs verscheen een week geleden op het Boekenbal voor het eerst publiekelijk met Martha aan zijn zijde.


 

Matthijs van Nieuwkerk moet een hoge prijs betalen voor zijn nieuwe liefdesgeluk met Martha Riemsma. Zijn kinderen Jet en Kees lijken met hem te hebben gebroken. Dat schrijft deze week weekblad Privé. Matthijs en Martha bleken vorig jaar zomer een paar, waarna het management van Matthijs bevestigde dat zijn huwelijk met Karin van Munster na dertig jaar was geëindigd in een scheiding. “Matthijs en Karin zijn uit elkaar. Hun huwelijk is al enige tijd afgelopen. In elk geval al een half jaar. Het is belangrijk dat te vermelden, anders doen we Karin tekort.”


(Beeld: Facebook Martha Riemsma)

Niet veel later beweerde Matthijs in een interview dat de vonk met Martha pas was in een cafe in Deventer was overgesprongen na zijn de scheiding. Weekblad Privé schrijft dat dat van Matthijs een leugentje om bestwil is. Matthijs en Martha gingen al veel langer met elkaar schrijft het weekblad. “Het leek een leugentje om bestwil. In het najaar van 2019 gingen al geruchten de ronde op de redactie van de krant van Martha dat de twee die zomer wel erg vaak samen gespot werden op de Twentse terrassen en ook toen al regelmatig samen werden gezien op de tennisbaan.”

Volgens Privé zorgde het vreemdgegaan dat ervoor dat de relatie met zijn volwassen kinderen Jet en Matthijs in zwaar weer is geraakt. De kinderen van Matthijs zijn boos, vulde Prive’s hoofdredacteur Evert Santegoeds donderdagavond aan in Shownieuws. “De scheiding heeft gevolgen voor zijn contact met de kinderen. Zowel Kees als Jet hebben heel weinig contact met hun vader op dit moment. Dat is omdat ze hem kwalijk nemen dat die relatie met Martha enige overlap had met zijn huwelijk, om het maar fijntjes te zeggen. Het heeft de gemoederen binnen de familie Van Nieuwkerk ‘nogal verhit’, aldus Evert. “En met het verschijnen op dat Boekenbal samen heeft hij wel weer een steentje in de gracht gegooid.”

Op de Instagram-pagina van Mathhjijs dochter Jet zijn ook al anderhalf jaar geen foto’s met haar vader Matthijs verschenen.