BINNENKIJKEN bij KIM KARDASHIAN en haar KANYE die een appartement van 12 miljoen kochten

0
Geld moet rollen, dus hebben Kim Kardashian en Kanye West zichzelf een leuk cadeautje gegeven. Het stel kocht voor 12.5 miljoen euro een appartement in het mondaine Miami Beach.

Het appartement telt 4 slaapkamers, 5 badkamers en een terras rondom. In het complex voor de bewoners een eigen gym, zwembad, spa en parkeergarage.


Of ze er veel zullen zijn is de vraag, want het stel heeft hun vaste stek in Hidden Hills, Californië. het appartement lijkt vooral bedoeld voor Kanye als hij de Art Basel Miami Beach kunstbeurs bezoekt. Het stel heeft ook vele vrienden in de artistieke en culturele sector van Miami Beach. Dus best handig zo’n huisje…

De Amerikaanse realityster Kim Kardashian (38) en haar echtgenoot Kanye West (41) verwachten begin mei overigens een vierde kind. Een jongen die ter wereld komt via een draagmoeder. De realityster en de rapper maakten eerder gebruik van een draagmoederDe nu 11 maanden oude Chicago kwam vorig jaar via een draagmoeder ter wereld, omdat Kim bij de zwangerschappen van dochter North (5) en zoon Saint (3) ernstige complicaties had en haar doktoren haar een volgende zwangerschap om gezondheidsredenen afraadde.