Kijkers prijzen ANDRE HAZES na zijn eerste nuchtere interview in zijn hele leven

0

(beeld: RTL)

Kijkers die het interview dat Eva Jinek donderdagavond had met Andre Hazes prijzen de zanger over zijn eerlijkheid, zijn realistische kijk op zijn familie (‘ik vind onze familie een beetje sneu’) en jeugd (‘wat wij allemaal moesten slikken’). Volgens Hazes was het eerste interview in zijn leven waar hij vooraf niet gedronken had.


André Hazes schoof gisteravond aan in talkshow Jinek. Volgens Hazes zijn eerste nuchtere interview. De zanger vertelde over zijn verslaving aan alcohol en cocaïne, familie en comeback.

Over jeugdtrauma’s: “Je komt erachter dat je aan sommige dingen niks kunt doen. Dat is vroeger in mijn jeugd voor mij bepaald. Wat wij allemaal moesten slikken, zien, horen en waar we niet over mochten praten.”


Over zijn moeder. “Dan denk ik jezus mam, wat heb jij een hoop steken laten liggen.” () “Maar ik vind haar ook heel zielig. Sommige dingen kan ze niet zoveel aan doen en sommige dingen worden haar aangedaan. Ik vind ons gezin een beetje sneu.”

Over zus Roxeanne die niet meer meewerkt aan de Holland zingt Hazes-shows shows en waarmee hij geen contact meer heeft, maar wel vindt dat zij ongelofelijk veel ballen heeft dat zij ‘nee’ zegt, tegen de concertenreeks.

Over de komende rechtszaak tussen moeder Rachel en zus Roxeanne over de erfenis waar hij buiten staat: “Het went nooit dat het zo pijnlijk is, dat het zo gaat in onze familie. Wij kunnen het maar niet normaal.”

Hoewel de familieverhoudingen momenteel op scherp staan, hoopt Hazes nog steeds dat zij ooit weer met elkaar door een deur kunnen.