Kijkers gruwen… MEILANDJES zetten opgezette hond Bommel bij receptie B&B

0

De Meilandjes, die in 2021 afscheid nemen van hun viervoeter Bommel en het beest lieten opzetten, hebben besloten de hond de receptie van het pension Code Rosé te laten opvrolijken.

“Dat is wel leuk,” regeert Erica om het plan van dochter Maxime om de opgezette Bommel in de B&B neer te zetten. “Dan moeten we wel een ding hebben waar we hem op kunnen zetten, want hij is best wel groot van onderen.”


Bommel krijgt uiteindelijk een plekje bij de entree op een stoel. “Hij zat ook altijd graag op de stoel. (…) Ik ga er wel een kaartje bijzetten: niet aankomen, alsjeblieft. Hij hoort hier echt, ja”, zegt Erica in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ‘Chateau Meiland’, als de overleden Bommel eenmaal in Code Rosé staat.

De vrees van Erica dat gasten Bommel willen aaien lijkt ongegrond. Op X, het voormalige Twitter, spreken kijkers hun afschuw uit. ‘Een dode hond bij de receptie neerzetten? Dan was het voor mij wel klaar, hoor’, reageert een kijker. ‘De gruwel, zal je gebeuren dat dat opgezette mormel in je kamer staat’, zegt een ander. Een derde: ‘Die opgezette hond is toch iets privé. Vind dit gewoon griezelig, smerig en vooral ongepast.’