Pagina titel ...
dinsdag, mei 26
KIJKEN! Britain’s Got Talent geeft nooit uitgezonden beelden levensgevaarlijke ontsnappingsact vrij

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Het Britse showprogramma Britain’s Got Talent heeft beelden vrijgegeven van een een levensgevaarlijke ontsnappingsact van Li Lau (38) en zijn 27-jarige kompaan Brendon. De huiveringwekkende beelden zijn nooit eerder uitgeoznden.

(Lees verder na de advertentie)

Tijdens de act is het afgrijzen af te lezen van de gezichten van juryleden Simon Cowell, David Walliams, Alesha Dixon en Amanda Holden en houdt ook het aanwezige publiek de adem in als Brendon aan het prutsen is en Li Lau zich probeert de bevrijden uit zijn ketens en hangsloten. Net als de vastgebonden entertainer loskomt gaat de kruisboog af. het projectiel boort zich net niet in Li Lau maar in de houten rugleuning van zijn stoel.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0