Pagina titel ...
woensdag, juni 3
KIJKEN! Andrea Bocelli ontroert ontroert miljoenen met optreden in lege kathedraal in Milaan

0

De Italiaanse tenor Andrea Bocelli (61) heeft paaszondag een miljoenenpubliek ontroert met zijn optreden in een lege kathedraal in Milaan.

(Lees verder na de advertentie)

Italië is zwaar getroffen door de coronapandemie. In de regio Lombardije, waar Milaan de hoofdstad van is, stierven vele duizenden patiënten.

Bocelli zong begeleid door een organist meerdere nummers in de imposante Duomo di Milano. Hij sloot zijn optreden af door buiten het gebouw ‘Amazing Grace’ ten gehore te brengen terwijl beelden werden getoond van vrijwel uitgestorven straten in wereldsteden als Parijs en New York.

Bocelli zei in een korte boodschap voor het concert dat we “het kloppende hart van deze gewonde aarde zullen omhelzen”.
Het optreden, dat live kon worden bekeken op YouTube, kreeg de naam ‘Muziek voor Hoop’.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0