KERSTWONDER: prinses CHARLENE viert kerst met PRINS ALBERT en de tweeling

0

(Beeld: Instagram hshprincesscharlene)

Prinses Charlène (43) viert kerst  tóch met prins Albert II (63) en de 7-jarige tweeling prinses Gabriella en prins Jacques. Vader en tweeling gaan als kerstverrassing op bezoek bij Charlène in de kliniek waar zij verblijft.


In een statement aan People laat het Monegaskische vorstendom niets los over de verblijfplaats van de prinses. “Het kan nog wel een paar maanden duren voordat ze weer helemaal hersteld is. Prinses Charlènes herstel verloopt rustig en voorspoedig”, zo verklaart het paleis. “Het kan nog wel een paar maanden duren voordat ze weer helemaal hersteld is.”

Prinses Charlène keerde afgelopen november na maanden afwezigheid vanuit Zuid-Afrika terug naar Monaco. Ze had begin dit jaar een keel-, neus- en oorinfectie opgelopen in Zuid-Afrika en mocht daarom lange tijd niet naar huis vliegen. Enkele dagen later werd ze opgenomen in een Zwitserse kliniek.
“De eerste paar uur nadat ze terug was, ging het redelijk goed, maar daarna werd duidelijk dat het helemaal niet goed met haar ging”, aldus prins Albert destijds tegen People.


Haar schoonzus  vertelde aan Page Six dat Charlène een zeer zware operatie heeft ondergaan en nog altijd alleen vloeibaar voedsel mag eten waardoor  Charlène ontzettend is afgevallen. “Ze moest veel medische ingrepen ondergaan in een korte tijd, dat zorgde voor veel stress. Het was traumatisch voor haar om alle pijn, alle ingrepen en al het commentaar in de media te moeten ondergaan zonder haar familie en kinderen. Ze heeft ze vreselijk gemist en dat was niet makkelijk voor haar.”

Prinses Charlène van Monaco (43) deelde eerder op haar Instagram-account een kerstkaart van haar gezin.  Het was een tekening van haarzelf, haar man Prins Albert (63) en hun tweeling van zeven jaar.