KERSTKINDJE: THOMAS BERGE opnieuw vader (het is een jongen en hij heet Saint)

0

(Beeld: Instagram Thomas Berge)

Thomas Berge (32) is tweede kerstdag opnieuw vader geworden. En opnieuw is het een zoon die  zanger en zijn vriendin Elianne kregen. Zijn naam? Saint.


De zanger en zijn vriendin Elianne maken het heugelijke nieuwe bekend op Instagram. ‘Deze kerst ontvingen wij ons allermooiste cadeau, onze zoon.’ Elianne laat weten dat Thomas haar erdoorheen heeft gesleept. ‘Ik had het echt nooit kunnen doen zonder mijn allerliefste man die geen moment van mijn zijde is geweken en me er echt doorheen heeft geholpen met zijn liefde en kracht.’

Ook verloskundige Loïs wordt door thomas en Eianne bedankt in het bericht: ‘Wat voelde ik ons een team zeg.. Zó magisch, zo’n kracht samen en zo’n vertrouwen.. ik wil nooit meer anders!’ Ze eindigen de post met: ‘Onbeschrijflijk hoe warm de winter kan zijn.’


Thomas was al vader van zoon Jack.