KERSTDRAMA IN DUBAI: Gordon ontkent ex Jeffrey klappen te hebben gegeven, maar verder….

0

De kersthereniging tussen Gordon en ex Jeffrey de Visser in Dubai is uitgelopen op kerstdrama waarbij zelfs de politie er aan te pas is gekomen. Gordon werd zo kwaad dat hij in een vol in een vol restaurant een glas wijn in Jeffrey zijn gezicht smeet. Later in het appartement van Gordon zouden er klappen gevallen zijn. Dat laatste ontkent Gordon nu.

Jeffrey liet toen hij en Gordon met elkaar braken afgelopen herfst doorschemeren dat Gordon hem zou hebben bedrogen. Vandaag publiceert Yvonne Coldeweijer op haar Instagram-kanaal Life of Yvonne een gesprek waarin Jeffrey dat bevestigt dat Gordon vreemdging. “Met escorts om precies te zijn.”


Coldeweijer publiceerde het gesprek niet eerder, omdat Gordon ontkende. “Ik sprak Gordon en die verklaarde dat dit absoluut niet waar is en juist altijd heel veel voor Jeffrey heeft gedaan. Uiteindelijk heeft Jeffrey me laten weten dat hij niet meer wide bellen en het er graag bij wilde laten, omdat Gordon zijn excuses had aangeboden en ze het goed hadden gemaakt.”

Coldeweijer was dan ook verbaasd toen zij afgelopen week las Jeffrey met een vriendin naar Dubai was afgereisd om Gordon te bezoeken. Het werd geen gelukkige hereniging. Coldewijer: “Er was iets heftigs gebeurd! Jeffrey en zijn vriendin waren alweer op een vlucht terug naar huis! De spion vertelde me dat Gordon, Jeffrey en de vriendin in Dubai in een restaurant zaten en er een discussie ontstond.”


Wat gebeurde er toen? “Jeffrey had gezegd tegen Gordon dat hij was gekomen om hem te vergeven, maar dat hij verder niet opnieuw een relatie meer met hem wilde. Gordon werd woest, want die voelde zich aan het lijntje gehouden. Hij had zelfs de tickets voor hen betaald!”

Gordon voelde zich waarschijnlijk genaaid, meldt Coldeweijer. “En hij werd zo boos dat hij in een vol restaurant een glas wijn in Jeffrey zijn gezicht smeet. Jeffrey en de vriendin wilden per direct hun spullen ophalen uit het appartement van Gordon en met de eerste vlucht naar terug naar huis. In het appartement liepen de spanningen hoog op.”

Coldeweijer zegt daar ‘shockerende’ filmpjes van te hebben ontvangen. “Jeffrey staat bovenaan de trap, verstopt voor Gordon. Hij filmt naar beneden. Gordon staat beneden te schreeuwen tegen de vriendin en gooit haar vervolgens zijn huis uit en knalt de deur dicht. Ik ontvang nog een video, gefilmd door de vriendin. Ze filmt de deur van het appartement en je hoort Jeffrey heel hard huilen. Hij kermt ‘je hebt me pijn gedaan’. Je begrijpt wel dat ik het te shockerend vind om de video’s te posten, maar deze zijn uiteraard in mijn bezit.”

“Vervolgens ontvang ik foto’s van Jeffrey met schrammen op zijn gezicht, in zijn nek en op zijn handen. Volgens de spion heeft de vriendin bij de buren de politie gebeld. Zij zijn gekomen, maar wilden verder niks doen. Ik hoef je denk ik niet uit te leggen hoe dat werkt in Dubai als het gaat om twee mannen.”

Inmiddels zijn Jeffrey en de vriendin weer in Nederland. “Ik heb beiden in de dm dit verhaal voorgelegd en om en bevestiging gevraagd. De vriendin bevestigt het verhaal en Jeffrey bevestigt alleen dat hij eerder is teruggekomen, maar wil verder geen commentaar geven. De spion geeft aan dat Gordon in het verleden vaker fysiek is geweest richting Jeffrey. Gordon ontkent alle beschuldigingen.”Coldeweijer vroeg Gordon om zijn commentaar. De zanger antwoordde:

Hey schat
Ik laat me natuurlijk niet uit over mn privé leven, Maar de zgn kerstverzoening was geen succès
Geen idee of ze weer naar NL zijn volgens mij niet. Maar dit kunnen alleen zij hebben verteld? Want niemand wist dat ze hierheen kwamen Weet niet wat ze proberen maar ik werk er niet meer aan mee
Merry X mas!!!

Vandaag, maandag, komt het management van de zanger alsnog met een verklaring over het kerstdrama in Dubai. “Het management van Gordon en Gordon zelf waren voornemens niet te reageren op de verhalen die er rond gaan over Jeffrey en hem. Maar gezien de uitlatingen op verscheidene kanalen dat Gordon geweld zou hebben gepleegd tegenover Jeffrey, kunnen wij niet meer onze lippen op elkaar houden. Hierbij willen we dan ook mededelen dat er geen geweld is geweest! En dat deze verhalen pertinent onjuist zijn.

De verwondingen welke Jeffrey in de media laat zien zijn van de eerdere, reeds bekende vechtpartij in het Amsterdamse uitgaansleven. Hierbij was Gordon uiteraard ook niet betrokken. Bij zijn vertrek uit Dubai liet Jeffrey nog aan Gordon weten niets te doen met de toen al gelekte info, en liet hij Gordon weten hier niets mee te maken te hebben! Ook vroeg hij aan Gordon niets te doen met deze gelekte info! Wij gunnen Jeffrey het beste en wensen verder met rust gelaten te worden.”

Onlangs blikte Gordon nog emotioneel terug op zijn afgelopen jaar. Ook zijn kortstondige relatie met Jeffrey kwam ter sprake. Daarover schreef hij op Instagram: ”Ik werd in juli verliefd op Jeffrey wat 4 maanden opleverde van de hele wereld over samen op een roze wolk maar wat helaas is misgelopen. Ik had het voor geen goud willen missen!”