Kensington-drummer kocht DEZE VILLA voor 1.352.000 euro, gaat lekker met pa klussen en krijgt na 2 jaar 2,7 miljoen euro cash van Meilandjes

0
Kensington-drummer Niles Vandenberg kan zo, samen met zijn vader, aan de slag als klusser. En misschien verdient hij dan wel meer met drummen! Niles kocht in 2018 een villa in Noordwijk voor 1.352.00 euro ging lekker klussen met pa en zagen hun noeste arbeid beloond met een de leuke winst van 1.348.000 euro, want de Meilandjes betaalde, ook nog een cash, de gevraagde prijs van 2.7 miljoen voor de ‘klusvilla’.

Na de aankoop van de Noordwijkse villa besloot Niels Vandenberg dat het huis groot genoeg was om een zakcentje bij te verdienen. Hij besloot tot het maken van een inpandige appartement dat hij wilde gebruiken om in de zomer aan toeristen te verhuren. Samen met zijn vader ging hij aan de slag.


Zo kwam er in de villa een appartement met eigen opgang. Een leuk klusje voor zijn vader, die aannemer is waarbij hij geholpen werd door Niles die voordat hij de hitlijsten bestormde, bouwvakker was. Het appartement maakte dat Meilandjes, die na een conflict met de gemeente uit Hengelo wilde vertrekken, als een blok vielen voor de villa in Noordwijk. “Dat is voor de Meilandjes natuurlijk perfect. Je kunt er met z’n tweeën wonen. Wel apart, maar ook bij elkaar. Het is op hun lijf geschreven.” De koop was dan ook snel, en voor de vraagprijs, rond. Erica en Martien stelden maar een eis. “Alleen dat ik het hok beneden leeghaal voor de wijnkast.”

Niles had, zo vertelde hij op 538, al snel door dat de Meilandjes, verknocht aan Noordwijk, geïnteresseerd waren in zijn villa. “De makelaar zei dat er iemand langs zou komen die van wijn hield. De prijs is gewoon blijven staan, natuurlijk.”


Dat zijn villa in drie jaar tijd in prijs verdubbelde, hij kocht het huis in 2018 voor 1.352.000 euro, vindt Niels niet overdreven. “Er zit veel geld in, en ik heb het voor meer dan een miljoen gekocht. Maar we zijn wel blij, ja.’’

Niles zelf verhuist naar Amsterdam. “We waren klaar met de rust en gaan graag naar de stad. Ik heb Chateau Meiland zelf nog nooit gezien, maar het zal raar zijn om mijn eigen huis op tv te zien.”

Erica en Martien blijven zelf nog even in Hengelo wonen. “We gaan er pas over twee maanden in, dus voorlopig zitten we hier ‘eenzaam en alleen’ met z’n tweeën in de Achterhoek. Martien en ik zijn heel blij met onze nieuwe woning.” De sleuteloverdracht van hun boerderij in Hengelo vindt op 1 juni plaats. pas dan verhuizen ze naar Noordwijk.

Share.