Kelly Osbourne geeft zichzelf huis van 2 miljoen dollar als kerstcadeautje

0

Kelly Osbourne geeft zichzelf huis van 2 miljoen dollar als kerstcadeautje


Kelly Osbourne (30) heeft zichzelf een prijzig kerstcadeautje gegeven. Ze tekende vlak voor de feestdagen het koopcontract voor een twee verdiepingen tellend huis in Bird Street, een zeer gewilde straat in Los Angeles. Kelly betaalde $ 2.000.000 voor het niet al te grote optrekje.

De dochter van rocklegende Ozzy Osbourne en zijn tweede vrouw Sharon heeft nu een huis met een woonoppervlak van 250 vierkante meter dat dateert uit de vroege jaren zestig. Er zijn drie slaapkamers en drie badkamers. De woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een lichtbruine, hardhouten, vloer en een groen betegelde schouw. De ramen rijken van grond tot plafond.


De ‘kombuiskeuken’ heeft een granieten aanrechtblad en hoogwaardige, roestvrijstalen, apparatuur. Via de eetkamer bereikt Kelly een klein terras met uitzicht op de bergen. De master bedroom op de begane grond heeft een eigen badkamer. Een glazen deur leidt naar een tweede terras en het zwembad.

De niet al te grote achtertuin wordt grotendeels gevuld met het ovaalvormig zwembad en een op een verhoging liggende spa. Op het plavuizen terras lijkt nauwelijks plaats voor een paar ligstoelen. De barbecue is weggewerkt in een hoek aan de rand van het zwembad.


Kelly begint in januari weer met de opnames van in het tv-programma Fashion Police waar zij jurylid is. De plek van de vier maanden geleden overleden presentatrice Joan Rivers wordt ingenomen door Kathy Griffin. Kelly en Joan hadden een innige band. Als eerbetoon aan Rivers liet de dochter van Ozzy Osbourne onlangs zelfs een tatoeage zetten op haar schouder.