Pagina titel ...
zondag, september 20
Katie Holmes verhuist van New York naar Hollywood-villa omdat dochter Suri (8) papa Tom Cruise mist

0

Een nieuw huis voor Holmes! Katie Holmes (35) heeft New York de rug toegekeerd en is teruggekeerd naar Californië omdat dochtertje Suri (8) haar papa Tom Cruise vaker wil zien.


Katie betaalde $ 3.795.000 voor de 6 slaapkamers en 6 badkamers tellende villa op 1900 vierkante meter grond in Calabasas, een voorstad van Los Angeles. Holmes nieuwe huis heeft een hoofd en gastenverblijf. De keuken heeft een gastronomische kookeiland met professionele apparatuur en donkere houten vloeren. De grote foyer heeft een open bibliotheek. Buiten is er een groot zwembad en een basketbalveld.

Dat het nieuws nu op straat ligt was bepaald niet de bedoeling, want de partijen sloten een overeenkomst waarin ze afspraken geheimhouding te betrachten op straffe van een boete van 1 miljoen dollar, omgerekend ruim 800.000 euro. De in augustus 2012 van Tom Cruise gescheiden Katie en haar dochter Suri hebben de woning al betrokken.

(Lees verder na de advertentie)

Wilde Suri het liefst terug naar de westkust omdat zij haar vader Tom Cruise dan vaker kan bezoeken, mama Kate vindt Californië voor Suri vooral een betere plek om op te groeien dan New York. De ex-vrouw van Tom Cruise woonde in New York met haar 8-jarige dochter in de trendy, maar extreem drukke, wijk Chelsea. Buitenspelen was er dan ook niet bij voor Suri. Nu wonen Kate en haar dochter in een verkeersvriendelijke, kinderrijke, buurt.

Katie zelf wilde ook naar LA terug om haar carrière nieuw leven in te blazen. En dat lijkt wonderwel te lukken. Ze heeft namelijk de hoofdrol gekregen in de verfilming van het boek ‘All We Had’. En de actrice neemt binnenkort ook voor de eerste keer plaats op de regisseursstoel.

Lees verder na advertentie

De nog titelloze film gaat over een moeder (Katie Holmes), die samen met haar 13-jarige dochter de eindjes aan elkaar probeert te knopen. Josh Boone, regisseur van filmhit The Fault in Our Stars, verzorgt het scenario. Jane Rosenthal produceert de film. “Katie kan zich zeer goed inleven in de moeder-dochterrelatie,” aldus Rosenthal.

Tom Cruise is ook blij met de terugkeer van ex Katie en de kleine Suri, want hij heeft een landgoed in het nabijgelegen Beverly Hills. Cruise hoopt, net als Suri, dat ze vaker samen kunnen zijn.

Leave A Reply

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0