Pagina titel ...
woensdag, juni 3
KATE PERRY betaalt 19 MILJOEN voor huis in sterrenwijk Beverly Hills

0
 Zangeres Katy Perry betaalt $ 19 miljoen voor een optrekje in Beverly Hills. Misschien verklaart de lijst met beroemde buren de prijs die Kerry betaalde. Zeker is dat de verkoper, C-Note Records eigenaar Cody Leibel, een leuk winstje boeke, want hij kocht het pand in 2007 voor $ 9.205.000.

(Lees verder na de advertentie)

Het twee verdiepingen tellende huis staat op een stuk grond van ruim 1500 vierkante meter. Kerry krijgt vijf slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Veel van de buitenmuren zijn van glas. Het huis heeft schaduwrijke veranda’s en in de weelderig aangelegde tuin is er een infinity pool met uitzicht op de beboste canyon.

Kerry krijgt een trits aan beroemde buren waaronder Adele, Jennifer Lawrence, Cameron Diaz, Joel Madden, Penelope Cruz en Ashot Kutcher en Mila Kunis. .

Kate Perry, o.a winnares van  vijf American Music Awards en vijf MTV Music Awards heeft al twee naast elkaar gelegen huizen op de top van Runyon Canyon in de Hollywood Hills, maar  een extra huis is natuurlijk nooit weg.

 

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0