Pagina titel ...
donderdag, september 24
Kassa voor Renée Zellweger! Huis in Hamptons verkocht voor kwart miljoen dollar meer dan vraagprijs

0

Kassa voor Renée Zellweger! Huis in Hamptons verkocht voor kwart miljoen dollar meer dan vraagprijs!


Kassa voor Renée Zellweger! Niet alleen heeft ze haar huis in East Hampton binnen een maand verkocht, maar ze kreeg er ook nog een kwart miljoen dollar meer voor dan ze vroeg.

Bridget Jones’ Diary-actrice Zellweger wilde liever niet weten dat ze begin november haar huis is East Hampton van de hand wilde doen. Het was vriendje Bruce Webber die officieel als verkoper optrad, maar het huis aan 30 Egypte Lane is wel degelijk het eigendom van de Hollywood-ster.

(Lees verder na de advertentie)

Direct na bekend werd dat het huis van Zellweger op de markt was ontstond er een biedingsoorlog, die gewonnen werd door Dr Jeffrey Geller, een orthopedisch chirurg en Leigh Geller, een voormalig assistent officier van justitie in Manhatten. Zij betaalden uiteindelijk een kwart miljoen dollar meer dan de oorspronkelijke vraagprijs van $ 4.450.000 (3.5. miljoen euro).

Het relatief simpele boerderijtje, weliswaar compleet door Zellweger gerenoveerd en met zwembad, heeft een woonoppervlak van nog geen 200 vierkante meter. Het huis heeft vier slaapkamers en vier badkamers. Zellweger kocht het voor $ 2.150.000 in 2003.

Lees verder na advertentie

Het is overigens niet het enige huis dat Zellweger te koop heeft staan. Eerder dit jaar zette ze namelijk ook haar woning in de Amerikaanse staat Connecticut te koop.

Midden oktober deed Zellweger’s ‘nieuwe look’ nog veel stof opwaaien. Zellweger verscheen haast onherkenbaar op de rode loper tijdens een gala in Los Angeles. De actrice gaf toe dat ze ”Er tegenwoordig heel anders uitziet,” maar bevestigde noch ontkende plastisch chirurgische ingrepen.

De laatste keer dat Zellweger overigens te zien was in een film is inmiddels een tijd geleden; haar laatste rol dateert uit 2010. De eerstvolgende film waarin ze weer te zien zal zijn is The Whole Truth, waarin naast Zellweger ook Keanu Reeves te zien zal zijn. ‘The Whole Truth komt in 2015 in de bioscoop.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0