Karakters Oudejaarsspecial Masked Singer liggen nu al op straat

0

The Masked Singer krijgt ook dit jaar op 31 december een uudejaarsspecial. Daarvoor zijn de pakken uit 2020 uit de mottenballen gehaald en worden ze voor de gelegenheid opgepimpt. Er is wel één gloednieuw personage aan de line-up toegevoegd, een heel feestelijk versierde kerstboom.

Panelleden Buddy Vedder, Gerard Joling, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver gaan op Oudejaarsavond de identiteit van zes toepasselijk verklede BN’ers proberen te raden die gestoken zijn in de pakken van 2020. De kijker krijgt opnieuw Oliebol, Champagne, de Klok, het Vuurwerk en de Sneeuwpop te zien. Wel is er één gloednieuw pak toegevoegd en dat is opgetuigde kerstboom.


“Enkele weken geleden brak er tijdens de repetities van The masked singer brand uit in de studio. In allerijl werden de kostuums in veiligheid gebracht, waardoor ze lange tijd open en bloot buiten stonden. De camera’s van RTL Boulevard waren ter plaatse om verslag te doen van de nasleep. Op de beelden was tussen de dozen een deel van een wel heel feestelijk versierde kerstboom te zien,”schrijft televizier.nl.

Volgens de site is het inmiddels duidelijk dat dit pak niet in het reguliere seizoen te zien is, waardoor het mysterie over de nieuwkomer in de oudejaarsspecial is opgelost.