Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – Gelukt JULIA ROBERTS verkoopt haar Hawaii-landgoed met privéstrand (maar wel voor 14 miljoen minder dan ze wilde…)

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Eindelijk gelukt! Julia Roberts heeft haar landgoed op Hawaii na bijna twee jaar weten te verkopen! Helaas voor de Academy Award-winnares in 2000 voor haar hoofdrol in Erin Brockovich wel voor veertien miljoen minder dan ze gehoopt had…

(Lees verder na de advertentie)

 

Actrice Julia Roberts (49) kocht ‘The Faye Estate’ – een naam die het kreeg van de man die er in 1915 een suikerplantage begon – in 2011 voor $13.400.000. In 2015 zette ze het in de verkoop voor €30 miljoen, maar er kwam geen koper opdagen. Oktober 2016 ging er nu in een keer $11 miljoen van die prijs af en kostte het landgoed nog ‘slechts’ $19 miljoen. Maar ook dat bleek nog, fors, te hoog gegrepen, want de uiteindelijke prijs werd bepaald op $ 16.2 miljoen. Bijna $14 miljoen minder dan Julia gehoopt had.

De nieuwe, onbekende, eigenaar krijgt niet alleen acteur Chuck Norris en Facebook-oprichter Mark Zuckerberg als bure, maar ook een landgoed op een stuk grond van ruim 8000 m2. De villa heeft uitzicht op zee aan de voorkant en op de bergen aan de achterkant. De woning zelf is bijna 400 m2 groot en heeft 7 slaapkamers en 4 badkamers. Er is een vergunning om een extra huis op het perceel te bouwen en ook een voor de aanleg van een zwembad. Leuk extraatje: bij de villa hoort een privéstrand.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK