BINNENKIJKEN – Gelukt JULIA ROBERTS verkoopt haar Hawaii-landgoed met privéstrand (maar wel voor 14 miljoen minder dan ze wilde…)

0
Eindelijk gelukt! Julia Roberts heeft haar landgoed op Hawaii na bijna twee jaar weten te verkopen! Helaas voor de Academy Award-winnares in 2000 voor haar hoofdrol in Erin Brockovich wel voor veertien miljoen minder dan ze gehoopt had…

Actrice Julia Roberts (49) kocht ‘The Faye Estate’ – een naam die het kreeg van de man die er in 1915 een suikerplantage begon – in 2011 voor $13.400.000. In 2015 zette ze het in de verkoop voor €30 miljoen, maar er kwam geen koper opdagen. Oktober 2016 ging er nu in een keer $11 miljoen van die prijs af en kostte het landgoed nog ‘slechts’ $19 miljoen. Maar ook dat bleek nog, fors, te hoog gegrepen, want de uiteindelijke prijs werd bepaald op $ 16.2 miljoen. Bijna $14 miljoen minder dan Julia gehoopt had.


De nieuwe, onbekende, eigenaar krijgt niet alleen acteur Chuck Norris en Facebook-oprichter Mark Zuckerberg als bure, maar ook een landgoed op een stuk grond van ruim 8000 m2. De villa heeft uitzicht op zee aan de voorkant en op de bergen aan de achterkant. De woning zelf is bijna 400 m2 groot en heeft 7 slaapkamers en 4 badkamers. Er is een vergunning om een extra huis op het perceel te bouwen en ook een voor de aanleg van een zwembad. Leuk extraatje: bij de villa hoort een privéstrand.