JUICE! ‘Ex vriend Linda de Mol, Jeroen Rietbergen, ging vreemd met Ilse DeLange’ (en niet één keer, maar een hele s*xcapade)

0

Jeroen Rietbergen, de ex-vriend van Linda de Mol, is vreemdgegaan met Ilse DeLange. “Van een zeer betrouwbare spion heb ik gehoord dat Vieze Jeroentje (zo noemt Yvonne Coldewijer Rietbergen, red) en Ilse DeLange tijdens The Voice Kids het met elkaar hebben gedaan. En niet één keer, maar een hele s*xcapade.”

Ilse DeLange, al twee decennia samen met haar Bart, zei enorm geschrokken toen het misbruikschandaal rond The Voice of Holland aan het licht kwam. “Het is ongelooflijk wat er is gebeurd,” zei Ilse afgelopen mei. “Ik was totaal verbaasd en geschokt. Heel gek dat ik daar altijd met heel veel plezier heb gezeten. Ik vind het ook heel verdrietig dat wat op zich een fantastisch programma is zo ten onder gaat.”


Ilse hoopte dat het programma terug op de buis zou koen types als Jeroen rietbergen, de inmiddels ex van Linda de Mol die achter de schermen van het programma rommelde met vrouwen. “Ik hoop dat op enig moment dat programma weer losgekoppeld kan worden van bepaalde individuen die misschien dit gedaan hebben.”

En dat is opmerkelijk, want het zou Ilse zelf zijn die ook bezweken is voor de charmes van Rietbergen. Yvonne Coldeweijer meldt nu aan haar volgers dat Ilse met diezelfde Jeroen in bed heeft gelegen. “Van een zeer betrouwbare spion heb ik gehoord dat Vieze Jeroentje en Ilse DeLange tijdens The Voice Kids het met elkaar hebben gedaan. En niet één keer, maar een hele s*xcapade.”


“Hoewel Vieze Jeroentje natuurlijk tegelijkertijd met Linda de Mol een relatie had, heeft Ilse inmiddels ook al twintig jaar een vriend… Weinig juicy details, maar vanwege de betrouwbaarheid van de spion moest ik het echt ff met jullie delen!”

Jeroen en Ilse zijn echt heel stout met elkaar geweest, weet Yvonne. “Een andere zweer betrouwbare spion dient zich aan en vertelt mij dat dit verhaal bij The Voice inderdaad al lang en breed bekend is.” Het kwam allemaal aan het licht tijdens het Voice-schandaal, vervolgt ze. “Maar omdat er hier geen sprake is van een ongelijke machtsverhouding, is het niet door media gebracht (die weten het schijnbaar ook 😂).”

“JUICY DETAIL: volgens de spion hebben ze het ook een keer gedaan in de Porsche van Linda. OMG.”

Yvonne Coldeweijer houdt overigens vol dat Linda en Jeroen weer samen zijn. Dat maakt het volgens de juicekoningin allemaal extra smeuïg. “Sinds Jeroentje daar weer thuis bij Lin op de bank zit; wat zou zij hiervan vinden? 🧃”