Josje Huisman breekt met vader van haar zoontje Kamari (2)

0

Voormalig K3-lid Josje Huisman en haar vriend Cle Gyimah zijn niet langer samen. Josje, die in Antwerpen woont, verhuist met haar zoontje Kamari terug naar Nederland.

Josje en Cle werden in de zomer van 2017 een setje en in 2018 werd het eerste zoontje van het stel geboren: Kamari. Inmiddels heeft Josje alle foto’s van haar en Cle verwijderd van haar Instagram en zien we alleen nog enkele oude foto’s van haar en zoontje Kamari op haar tijdlijn staan. Cle volgt op zijn beurt Josje niet meer op Instagram, Josje volgt hem nog wel.


Bronnen laten aan Shownieuws weten dat Josje momenteel nog in Antwerpen woont, maar na de zomer terug zal verhuizen naar Amsterdam.

Josje’s liefdesleven was in 2012 groot nieuws toen bekend werd dat ze een relatie had met Studio 100-baas Gert Verhulst. De relatie kreeg veel aandacht, ook al omdat Verhulst eerder al een relatie had met een ander K3’tje: Karen.


Josje Huisman won in 2009 het programma K2 zoekt K3 in 2009. In 2015 kondigde Studio 100 aan dat de formatie op zoek ging naar een nieuwe generatie die nummers als ‘Oma’s aan de top’ en ‘Heyah Mama’ ten gehore konden brengen. Josje besloot het solo te proberen, maar zonder succes. In 2017 bracht ze haar eerste single uit genaamd ‘Gasolina’. Het nummer flopte. In 2019 deed ze nog een poging met ‘Laat Ze Maar’ en ‘Wat Doe Je Nou’. Ook deze sloegen echter niet aan.