JOSJE: dit is mijn nieuwe liefde en hij heet Cle

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Josje Huisman (31) heeft een nieuwe liefde! De voormalig K3-zangeres deelt op Instagram een foto waarop ze een zoen van haar lief krijgt. En die nieuwe liefde is de Amsterdamse artdirector-producer Cle Gyimah (26). Weet Cle na o.a. Kevin Janssens (38), Gert Verhulst (49) en Johnny de Mol (38) Josje wel voor langere tijd aan zich te binden?

Het verliefde koppel vierde Cle’s verjaardag in het vijfsterren Conservatorium Hotel in hartje Amsterdam. “Het is zijn verjaardag!” schrijft Josje bij een foto waarop ze een zwart jurkje en knalrode, hoge, hakken draagt.


De naam Cle van de Amsterdammer met Ghanese roots zong al langer rond als de nieuwe liefde van Josje. Cle knet de wereld waarin de voormalig K3-zangeres zich beweegt, want hij heeft zijn eigen bedrijf Very Rare Agency, dat video- en fotoreportages maakt en is ook van het onlinelifestylemagazine BALLINNN’.

Toen Josje in 2009, na de talentenjacht van K2 naar K3 won had ze al anderhalf jaar een relatie met de toen 27-jarige student Jeroen Bosma. Die Jeroen straalde aan de zijde van Josje nadat zij de finale van K2 zoekt K3 had gewonnen. Angst voor de boze showbizzwereld waarin zijn vriendin zou belanden had hij niet. “Natuurlijk zal ze populair zijn bij de jongens nu ze bij K3 zit. Maar ik kan dat wel aan denk ik. Ze was voor dit avontuur ook al mooi en populair. Ik ben niet bang voor wat gaat komen,” zou hij vol bravoure.


Twee maanden wist Jeroen beter.

De relatie was over en uit en Josje verhuisde naar Antwerpen. “Het was een gezamenlijk besluit van Josje en Jeroen, soms komen mensen er gewoon achter dat ze niet de ware voor elkaar zijn. Maar ze zijn nog gewoon goede vrienden”, luidde het officieel.

Een verklaring die de afgelopen jaren bijna naadloos werd gekopieerd toen Josje achtereenvolgens brak met minnaars Levi van Kempen, Gert Verhulst, Johnny de Mol en meest recent de Vlaamse acteur Kevin Janssens.

In het geval van Levi van Kempen bleek dat toch niet helemaal de waarheid, want die zei later in een onbewaakt ogenblik dat hij Josje in bed met een ander betrapte. “Ik dacht dat we gelukkig waren. Maar ik had het mis. De breuk met Josje was ontzettend heftig.”

Verhalen dat de blondine van partner veranderde naargelang haar carrière, haar baas bij K3 Gert Verhulst, of haar portemonnee, miljardair in spe Johnny de Mol, er beter van wordt deden steeds vaker de ronde.En Josje zelf? “Met wie ik ’s morgens ontbijt, dat gaat toch niemand iets aan? () Ik wil optreden, maar niet altijd in het middelpunt van de belangstelling staan. Je zult het misschien niet verwachten, maar ik ben daar toch te verlegen voor,” vertelde ze na de breuk met Johnny de Mol nu bijna vier jaar geleden.

Na de breuk met De Mols opvolger in Josje’s bed, acteur Kevin Janssens, luidde het half januari 2015: “Ik koester de momenten die we hebben gedeeld, maar het is tijd mijn eigen pad te bewandelen. Nieuwe start, nieuw huis, nieuwe uitdagingen.” Dramatische woorden die Josje op haar facebook vergezeld liet gaan een foto van voetstappen in het zand…

En nu is het dus de beurt aan Amsterdamse Cle.

Share.