Jordy uit De Bachelorette geveld door corona: ‘Ik heb verschrikkelijke pijn’

0

Het zit Jordy uit De Bachelorette niet mee.  Jordy probeerde eerder dit jaar het hart van Gaby Blaaser te winnen in De Bachelorette. Vlak voor de finale werd hij naar huis gestuurd, omdat hij niet eerlijk was geweest tegen haar en nu is hij geveld door corona: ‘Ik heb verschrikkelijke pijn’.

Jordy uit ‘De Bachelorette’ is  positief getest op het coronavirus en heeft een flinke hoeveelheid klachten, zo laat hij weten op Instagram. “Ik ben mijn volledige reuk- en smaakvermogen verloren”
De deelnemer van de datingshow schrijft dat hij het flink te pakken heeft: ‘Ik heb verschrikkelijke pijn uitgezaaid over mijn rug en ben mijn volledige reuk- en smaakvermogen verloren. Verder heb ik aanhoudende hoofdpijn die niet weggaat.’ Jordy zegt ook zich volledig uit balans te voelen.


Jordy schrijft afgelopen vrijdag voor het eerst klachte te hebben gekregen. ‘Wat uiteindelijk leidde tot heftige koorts. Dat is gelukkig vandaag een beetje afgezakt, maar het gaat op en af.’ Hij ervaart het als een heftige griep. ‘Jullie horen snel van me als ik weer de oude ben.’

Jordy probeerde eerder dit jaar het hart van Gaby Blaaser te winnen in De Bachelorette. Vlak voor de finale werd hij naar huis gestuurd, omdat hij niet eerlijk was geweest tegen haar. Gaby koos uiteindelijk voor Joey, maar terug in Nederland bleek de vonk toch niet te zijn overgeslagen.