Johnny de Mol: ‘Ex Shima Kaes laat niets meer van zich horen na beschuldigingen van mishandeling’

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

(Beeld: NPO/Facebook Kisha)

Shima Kaes beschuldigde haar ex Johnny de Mol eind vorig jaar nog van zware mishandeling en poging tot doodslag, maar die zaak lijkt een stille dood te sterven. Volgens De Mol heeft hij ondanks diverse aankondigingen van een rechtszaak, niets meer heeft gehoord van zijn ex.


De advocaat van de presentator en zijn vader John de Mol deden aangifte van afpersing tegen het juridische team van Kaes, die zaak loopt wel nog. Maar andersom blijft het stil, zei de presentator bij Op1. “Van hun zaak hebben wij nog niks gehoord.”

Kaes deed in maar liefst drie landen aangifte: in Nederland, Mexico en Spanje omdat ze niet alleen in nederland, maar tijdens vakanties in Mexico en op Ibiza mishandeld zou zijn door De Mol. Op Ibiza zou de presentator haar hebben geslagen en tegen haar ribben hebben geschopt en zou hij haar keel hebben dichtgeknepen en zijn hand op haar mond hebben gedrukt.


De beschuldigingen werden door De Mols advocaat eind vorig jaar tegengesproken. Bij Op1 De Mol ontkende de aantijgingen in de uitzending opnieuw: “Onze relatie verdiende geen schoonheidsprijs, maar dit soort aantijgingen gaan echt te ver. Van mishandeling wil ik graag afstand doen.”

De mishandelingsbeschuldigingen zijn de presentator en zijn vrouw Anouk van Schie, met wie hij twee kinderen heeft, niet in de koude kleren gaan zitten. “Zoiets heeft wel impact”, aldus De Mol op tv. “Ook op je gezin en voor je vrouw. We hebben nu twee jonge kindjes. Maar werk is wel weer goed om te blijven staan waar je voor staat. Op een gegeven moment moet je er weer op uit en je gezicht laten zien. Zeker als je vindt dat je jezelf in de spiegel kunt blijven aankijken.”

Share.