Pagina titel ...
woensdag, juni 3
John de Mol zet Giel Beelen op straat

0

Ooit was hij, met een salaris van ruim een half miljoen, de best betaalde dj van de publieke omroep, maar roem is vergankelijk. Bij Veronica scoort Giel Beelen maar matig met zijn ochtendshow en dat betekent exit bij het station van John de Mol.

(Lees verder na de advertentie)

Talpa Network zet om die tegenvallende luistercijfers Giel Beelen in oktober, als zijn contract afloopt, op straat. Dat zegt mediakenner Rob Goossens bij Privé TV. Talpa-baas John de Mol kondigde eerder vanwege de crisis ‘draconische maatregelen’ en ontslagen aan. “Er wordt in Hilversum gesproken over misschien wel een derde van de mensen die eruit moet. Laten we hopen voor alle mensen bij Talpa dat dat niet het geval is,“ zegt Goossens die vermoedt dat er nog meer mensen uit vliegen bij Talpa. “Er zal in elk geval ook naar het presentatorenbestand gekeken worden. De eerste presentator waar ik dan aan moet denken is Giel Beelen.”

Beelen heeft een aflopend contract bij Radio Veronica, aldus Goossens. “In oktober loopt zijn contract af. Er was sowieso al wat twijfel over hem in de ochtend. Normaal gesproken zie je als je zo iemand binnenhaalt dat het marktaandeel toeneemt, maar dat is bij hem niet het geval geweest. En als je nu geld wil besparen, dan kan ik me voorstellen dat een betrekkelijk dure kracht als Giel Beelen zich wel extra zorgen moet maken over het contract dat heel binnenkort gaat aflopen. ”

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0