Pagina titel ...
vrijdag, mei 29
John de Mol koopt nieuw ‘speeltje’ van 50 miljoen en zet zijn oude vliegtuig te koop voor bijna 10 miljoen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Het nieuwe 'speeltje', de Falcon 7X
In 2001 betaalde John de Mol bijna 28 miljoen euro voor zijn eerste vliegtuig. Hij kocht, na het succes van Big Brother, samen met Joop van den Ende een Falcon 900. De privéjet met registratienummer PH-EDM, waarbij de laatste drie letters verwijzen naar Endemol, staat nu te koop voor net geen tien miljoen.


Na het succes van Big Brother koopt De Mol in 2001, samen met Joop van den Ende, zijn privévliegtuig, zodat hij zo zegt hij ‘tenminste onderweg kan roken’. Roken doet De Mol al een tijdje niet meer, maar desondanks heeft hij wel een nieuw privévliegtuig gekocht. Zijn oude plane, een Falcon 900 staat nu te koop voor € 9.8 miljoen en dat is inclusief video en dvd-speler.

(Lees verder na de advertentie)

Volgens Quote kocht hij voor 50 miljoen hij een Falcon 7X, de PH-TLP, waarbij de letters TLP voor Talpa staan. De oude Falcon biedt plaats aan maximaal 18 passagiers, terwijl De Mols nieuwe speeltje maximaal ‘slechts’ 12 passagiers kan vervoeren. De nu door De Mol gekochte Dassault Falcon 7X is Dassaults recentste privéjet en heeft een vliegbereik van 11 000 kilometer en kan dertien uren non-stop vliegen. Een stuk verder dan zijn oude Falcon 900 die ‘maar’ maximaal 8000 kilometer kon overbruggen.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0