Johan Vlemmix zoekt een vrouw in First Dates VIPS: ‘Een paar dikke tieten en een mooie kont is genoeg’

0

Johan Vlemmix (Beeld: BNNVARA)

Johan Vlemmix, vooral bekend als Oranjegek, is morgenavond op NPO3 te zien in First Dates Vips. Daar gaat hij aan tafel met ene Jose en die hoeft maar twee goede eigenschappen te hebben wil ze bij Vlemmix in de smaak vallen. ‘Een paar dikke tieten en een mooie kont is genoeg’


Op het terrein van blind daten, zoals bij First Dates VIPS, heeft Vlemmix geen enkele ervaring zo vertelt hij in een vraaggesprek met Panorama: “Niet echt. Ik heb jaren geleden weleens een half jaar lang MSN-contact gehad met een dame uit Rotterdam. Dat was echt leuk, en ze vond mij ook leuk, zei ze, maar toen we maanden later eindelijk afspraken om elkaar te ontmoeten, was ik snel genezen.”

“Er stopte hier een grote bestelbus pal voor m’n oprit en die chauffeur gooit die achterklep open en er komt me daar een rolstoel tevoorschijn! Zo eentje met allerlei toeters en bellen, weet je wel. Daar zat ze in. Ik zag gelijk dat ze geen 36 was, zoals ze op MSN had beweerd. En ze woog ook geen 70 kilo. Ze was eerder 70 jaar oud en woog 136 kilo. Dat is niets geworden. Met een andere griet ben ik later nog eens op date geweest naar de Efteling. Toen ik haar thuis ophaalde bleek dat ze ook haar vier kinderen meenam. Die zagen het interieur van mijn nieuwe auto als een soort kleurplaat. Daarna was ik er wel klaar mee, met dat daten.”


Op de Panorama-vraag: ‘Heb je een bepaald type waar je op valt?’ antwoordt Vlemmix met: “Welnee. Ik hoef echt geen vrouw met alles erop en eraan. Een paar dikke tieten en een mooie kont is genoeg, haha! Nee, onzin natuurlijk. Zolang je er maar blij van wordt wanneer je iemand aankijkt, dat is genoeg, volgens mij. En ik moet wel iemand hebben die jonger is dan ik. Dat klinkt een beetje fout, maar ik bedoel: ik heb gewoon heel veel energie. Ze moet me wel kunnen bijhouden.”

In het programma wordt Vlemmix gekoppeld aan Jose. Een goede keus van de makers? “Ja hoor. Het was een leuke, spontane vrouw en een gezellige date. Geen ongemakkelijke stiltes of zo, maar dat is met mij aan tafel sowieso geen risico. Ik lul wel. Ik had me vooral voorgenomen om naar haar te luisteren. Volgens mij is dat wel aardig gelukt. Ik had voor de zekerheid mijn kikker meegenomen, maar die heb ik niet eens nodig gehad. () Mijn kikker. Dat is een handpop. Er hoort ook een liedje bij. En een dansje.”

Het etentje lijkt overigens niet tot een relatie geleid te hebben: “Ik mag daar nog niet te veel over loslaten, maar laat ik het zo zeggen: ik ben in mijn leven twee keer getrouwd geweest en als ik daar iets van heb geleerd dan is het wel dat een relatie niets voor mij is. Als je met z’n tweeën bent moet je de hele tijd alle aandacht delen. Daar houd ik niet zo van.”